„Cyberpunk 2077“ bus prieinamas „Google Stadia“ platformoje

„Gamescom“ parodoje, per „Google Stadia“ renginį, „CD Project Red“ pranešė, kad daugelio labai laukiamas „Cyberpunk 2077“ žaidimas bus prieinamas „Stadia“ platformoje. Tai leis žaidėjams mėgautis žaidimu net neturint konsolės ar galingo kompiuterio.

„Cyperpunk 2077“ žaidimo išleidimas bus vienas didžiausių 2020 metais. Tiksli žaidimo išleidimo data yra balandžio 16 d. „Cyberpunk 2077“ bus galima žaisti su asmeniniu kompiuteriu, „PlayStation 4“ ar „Xbox One“ konsole ir minėtoje „Stadia“ platformoje.

„Stadia“ yra žaidimų transliavimo platforma. Už „Pro“ prenumeratą reikia mokėti 10 € per mėnesį. Tai suteikia prieigą prie 4K žaidimų transliavimo. Planuojama, kad „Stadia Pro“ startuos šių metų lapkritį. Nenorintys nieko mokėti turės laukti „Stadia Base“ transliavimo paslaugos, tai turi įvykti kažkada 2020 metais. Ši paslauga bus nemokama. Gaila, bet kol kas apie „Stadia“ Lietuvoje nepranešama.

 

15 Komentarai

  1. Guja parašė:

    ..tai duper vaizduškėm,geležiui ir.t.t palengva ateina..sunkesni laikai?

    • MMM parašė:

      Neateina. Jau n metu yra tokiu platformu. Pats bandziau losti pries 5 metus atgal. Tai galiu pasakyti, kad net maziausias lagas ziauriai erzina pirmo asmens zaidimuose. Net maziausias lagas sukelia pykinimo sindroma (cia panasiai kaip su virtualiais akiniais). O vat arkadiniai ar RPG (trecio asmens) visai gerai zaidziasi.

      • svabas parašė:

        visas šitas reikalas yra vis dar Beta stadijoj

        • MMM parašė:

          tai nori pasakyti, kad jei bus Alfa stadijoje tai uztikrins kad per visus tinklu providerius eitu be maziausio lago? Nezinau, ka tos stadijos reiskia, pries penkis metus draugas praejo visa witcheri, tai kaip ir ne Beta stadija buvo. As pats witcheri nemokamai ten pusvalandi ar valanda pabandziau grynai del technologijos pabandymo, ir ji tikrai buvo galima losti.

      • Guja parašė:

        Na,ivertinus jog anksčiau ar vėliau bus 5G ryšys-MMM turėtų būti geriau nei tau prieš 5 metus.Vienas IT specialistas sakė jog tipo jie patys dar iki galo nesuvokia 5G ryšio galimybių.Tačiau tai jau kita tema..

        • adex parašė:

          nezinau kokiu tu stebuklu is to 5g tikiesi, bet nezinau kaip jis galetu padeti sena gera sviesolaidi ant latency

          • Lets Do parašė:

            matau nesusigaudote au 5g, jis zada 1ms, tai cia tiesioginis konkurentas sviesolaidziui. ne siaip teo pirko omniteli

            • adex parašė:

              matau tu nesusigaudai kas yra teorinis 1ms tarp telefono/modemo ir rysio boksto (cia paciu geriausiu atveju) ir viso to pingo kuris susidaro tarp PC ir SERVERIO

              • Lets Do parašė:

                nzn del praktikos, o kiek pas tave ms pasiekia sviesolaidis? as dbr darbe paziurejau tai 1ms, namie berods 5ms… cia gal ne teorijos, o technika tiekejo…? na dabar ant 4g kur geras rysys 25ms, pan kaip pries sviesolaidi.. tas pats bite skelbdavosi kad ju pingas geras o ne rysys greiciausias… daug klaustuku islieka

                • adex parašė:

                  5-6 ms, bet cia ne tame esme. tavo darbinis internetas turbut pingina su savo serverio stotimi, o is namu kelias kiek ilgesnis. na bet jeigu tu pinginsi su serveriu vokietijoje tai mazas skirtumas ar tu is namu ar is darbo (na dar daug kas priklauso nuo tiekejo) bet susidarys nes internetas eina per keliata tarpiniu stociu is ko ir susidaro tas nepageidaujamas pingas ir joks cia 5G to neistaisys

                • Lets Do parašė:

                  2.7ms i lietuvos servus, iki 4ms tokie kaip google, o pries tai pinginau i estija su 1ms.
                  o vidiniam tinkle lietuvoje ne didesnis uz 0.1ms

        • MMM parašė:

          5G cia ne prie ko

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.