„Cyberpunk 2077“ išleidimas atidedamas iki rugsėjo 17 dienos

Žaidėjų bendruomenė labai laukia „Cyberpunk 2077“ žaidimo, bet ilgai laukę, gausime palaukti dar ilgiau. „CD Project Red“ praneša blogą žinia, „Cyberpunk 2077“ išleidimas nukeliamas į rugsėjo 17 dieną. Pagal ankstesnį planą, „Cyberpunk 2077“ žaidimas turėjo būti išleidžiamas balandžio mėnesį.

Žaidimo išleidimo atidėjimo paaiškinimas jau girdėtas ne kartą. Kūrėjai nori pataisyti esamas klaidas ir viską nušlifuoti. Jau dabar žaidimas gali būti žaidžiamas, bet dėl „Night City“ didumo ir veiklos įvairovės viską reikia išbandyti labiau ir užlopyti esamas klaidas. „CD Project Red“ nori, kad išleidimo metu žaidimas būtų tobulas.

Žadama, kad artėjant „Cyberpunk 2077“ išleidimo datai naujienų apie žaidimą bus vis daugiau.

 

15 Komentarai

  1. Mindaugas Klumbis parašė:

    Gal ir kvaila mintis, bet manau reali žaidimo atidėjimo priežastis yra ta, kad nVidia vasara ar rudeniop išleis 7 nm Ampere vaizdo plokštės, o dabar Ray Tracing“as ant esamų neveikia pakankamai sparčiai.

    • Strelok parašė:

      Įdomi teorija. Bet aš vistiek nesuprantu, kad toks dalykas kaip ray tracing gali būti kaip esminis aspektas. Čia kaip sakyti, kad perku Nvidia gpu dėl Hair works ir pan. Nejaugi kažkas pirks naujas nvidia gpu vien dėl to, kad galėtu cyberpunk 2077 su ray tracing’u pažaisti?

      • kernelis parašė:

        Priklausys nuo to, kaip RTRT atrodys zaidime. Jeigu bus gerai padarytas ir tures „WOW“ efekta, tai jo, tai gali buti gan svarbu. Jeigu daug maz reikia atidziai ziureti, kad matytum skirtuma nuo raster, tai nelabai.

        Cyberpunk set’as siaip dekingas RTRT pasireiskimui, nes yra daug sviesos saltiniu, daug seseliu ir daug atspindinciu, skaidriu objektu. Zaidimo „nakties metu“ RTRT gali tikrai pridet vertes atmosferai.

      • svabas parašė:

        Strelok, prisimenį tokį svabą, jis nusipirko RTX 2080 Super dėl Control ir Metro Exodus, o Hair works Witcher 3 sutinku, kad buvo tufta

    • svabas parašė:

      dėl atidėjimo, gal ir gerai, kad atideda, nes dauguma žaidimų šiandien išeina kreivi su krūva bugų, . Aš jau pradėjau vengt žaisti šviežiai išleistus žaidimus dėl tų neišbaigtumų, laukt reikia fix atnaujinimu, nes tie bugai gali konkrečiai sugadint tau visą galbūt visai neblogą geimą. Dar turiu tokią teoriją, kad specialiai žaidimai išleidžiami neišbaigti, kad žmonės nepiratautų, turėtų legalią versiją su pastoviais atnaujinimais

      • GamingGod parašė:

        Su tais ankstyvais isledimais jiems geriau neprisizaisti, nes tai kerta per reputacija. Ir seip aplamai dauk zaidimu isejo ne tai kad bugovi bet pats turinys mazai ka uzkabina, banalus suzetai, tas pats per ta pati.

    • AsPaulius parašė:

      Manau labai taiklų pastebėjimą padarei. Tai turėtų būti tikroji priežastis.

    • pasimetes parašė:

      Manau labiau turėtu dėl AMD, nes nvidia geriausi atveju ant rudenio išleis, nes vis vien turi suderinti, kad veiktu ir ant dabartinių RTX vaizdo plokščių, o ir wicher 3, kai išėjo su hairworks irgi buvo low fps.

  2. newdiamond parašė:

    ir jokios info apie pre order padarusius ?
    galima atsisakyti ? turesi laukti ?

  3. pasimetes parašė:

    What is Bloodlines 2’s release date?

    Originally scheduled for March 2020, Bloodlines 2 has been pushed back to an unspecified time later in the year. Saying that it didn’t want to repeat the mistakes of the original Bloodlines (specifically that it was „famously launched too early“), Hardsuit Labs posted on its blog that Vampire The Masquerade—Bloodlines 2 would be pushed back from the first quarter 2020 release window to ensure its quality.

    Kažkaip ray traycing ausys kyšo čia. Kas gali būti dėl AMD labiau.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.