Dar viena „Samsung Galaxy S6“ nuotrauka: galbūt tai tikrasis flagmano dizainas?

Vienas iš kiniškos kilmės mobiliesiems telefonams skirtų aksesuarų gamintojų atskleidė, kaip gi iš tikrųjų atrodys naujasis „Samsung Galaxy S6“. Tai buvo vienas iš likusių nežinomųjų, kadangi kovo 2 dieną „MWC 2015“ parodoje debiutuosiančio „Samsung“ flagmano techninės specifikacijos yra visiškai aiškios.

5,2" (2560 x 1440) ekraną turintis „Samsung Galaxy S6“ naudos kone patį pažangiausią ARM architektūros „Exynos 7420“ procesorių, kuris turės aštuonis branduolius, suskirstytus į dvi skirtingas grupes: „Cortex-A53“ ir „Cortex A-57“. Pietų Korėjos flagmanas taip pat turės 3 GB operatyvios atminties, 32 GB talpos integruotą atmintį, 20 MP pagrindinę ir 5 MP priekinę kameras.

Tuo tarpu paviešinta iliustracija, kurioje S6 pripažįstamas vis dar kaip prototipas, patvirtina anksčiau šaltinio „PhoneArena“ nutekintą nuotrauką: „Samsung Galaxy S6“ LED blykstė ir pulso fiksavimo prietaisas sumontuoti dešiniau pagrindinės kameros pusės.

3 Komentarai

  1. Hellas parašė:

    Bjaurus kaip reta. Tikiuosi tai tikrai negalutinis variantas 🙂

  2. kanape parašė:

    Jau nuotrauka idejot tai… Tas gumbuotas tai yra telefono dekliukas tipo laibai atsparus. O kinieciai sitas foto tai daro nufotkine savo dekliuka, tada suphotoshopina telefona jame
    va pvz http://www.ebay.co.uk/itm/Dual-Layer-Hybrid-Shock-Proof-Armour-Rugged-Stand-Kickstand-Builders-Hard-Case-/161519365995?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&var=&hash=item259b4def6b (perziurekit foto)

  3. BC00 parašė:

    We thought it’s more than visible that S6 is inside some kind of case:)

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.