Daugelis esamų MSI pagrindinių palaikys AM3+ CPU

Nenumaldomai artėjant taip laukiamiems AMD Bulldozer architektūra pagrįstiems procesoriams, kompanija MSI pranešė, kad daugelis vartotojų, kurie turi AMD 800 serijos pagrindinę plokštė, galės naudoti AMD Bulldozer procesorius.

Viskas, ko jums reikės, tai atsinaujinti pagrindinės plokštės BIOS, kas su MSI programinė įranga yra išties lengva net ir paprastam vartotojui. Kol kas nekalbama apie tai, kad AMD 800 serijos pagrindinės kaip nors ribos AMD Bulldozer procesorių potencialą.

MSI patvirtino, kad AM3+ lizdo procesorius palaikys 890FXA-GD70, 880GMS-E35, 890FXA-GD65, 870A-G54, 890GXM-G65, 870A-G54H, 880GMA-E55, 870A-G46 ir 880GMA-E35 pagrindinės plokštės. MSI 870A-G54 savo testavimo poligone turime ir mes, taigi atnaujinus BIOS bus išties įdomu pažiūrėti, kaip procesorius darbuosis joje ir naujoje AMD 900 serijos pagrindinėje plokštėje.

8 Komentarai

  1. Atavar parašė:

    Dazniausiai minima, kad palaikymas bus aukojant dali funkciju. Kitur gi tai nutylima, bet kazkaip neteko niekur skaityt, kad bus adekvatus palaikymas lyginant su am3+. Kazka cia suka MSI…

    Beje rasai, kad turite pas save MSI 870A-G54 mamke. Gal gali uzmesti aky, koks jos socket\’o markiravimas ir kiek \"uzlipdytu\" pin\’u socket\’e.
    Nes tokie gandai sklando forumuose, jog buldozerius palikys tik nauju reviziju am3 mamkes i kurias nuo kazkurio laiko buvo pradeti montuot am3+ socket\’u lizdai. Gi senosios revizijos su am3 socketais liks ant ledo, ir jokie bios\’u atnaujinimai nepades, nes fiziskai skiriasi pin\’u kiekis socketuose (pas am3+ yra vienu pin\’u daugiau).

    Todel butu labai idomu jei idemiai apziuretum 870A-G54 socket\’a (gal netgi foto imestum?) ir pateiktum mums 🙂

  2. Povilas parašė:

    jei sako gamintojas kad veiks, reiskia veiks su naujais bios, aiskiau ir but negali 🙂

  3. SB parašė:

    Jei yra prasymas, tai padarysiu, nera cia dideliu problemu, vis tiek reikes ausintuva testuot ir nuimt esama. Tik tiek, jog BIOS MSI sako dar kuriantys mano turimai matkei, o ji naujausios revizijos, kitokiu nera, tai nebet MSI meluoja. Na ziuresim, bus idomu paziuret, kaip suksis mano Bulldozeris ant jos, tikros vidutines klases matkes ir naujos AMD 900 serijos. Bulldozeri tai iskart po starto gausim, neduos AMD, isigysiu tiesiog.

  4. daimonass parašė:

    O kada gi visdelto turi iseiti tas bulldozeris ?

  5. BC00 parašė:

    Ten Gigabyte snekejo apie AM3 palaikanciu motinu revizijas, MSI ir Asus sneka kol kas tik apie BIOSus, revizijos paliktos nuosali.

  6. SB parašė:

    daimonass>Nera aisku, gal birzeli.

  7. RobiZ parašė:

    Jega, pas mane 870A-G54 😀

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.