Daugiau debesų saugojimo pasirinkimų „Office“ „Android“ naudotojams

„Microsoft“ turi gerų žinių „Android“ operacinės sistemos naudotojams, besinaudojantiems „Office“ programa: dabar jūs galite saugoti ir atnaujinti savo „Office“ failus daugiau debesų saugojimo platformų, nei „Dropbox“.

Vakar „Microsoft“ pranešė, kad „Cloud Storage Partner Program“ nuo šiol prieinama tiems, kurie naudojasi „Office“ programėlėmis „Android“ įrenginiuose. Tai reiškia, kad dabar galima redaguoti, saugoti ir atnaujinti savo „Office“ dokumentus ne tik „OneDrive“ saugykloje, bet ir kitose debesų saugojimo tiekėjų programose. Nuo dabar „Microsof Office“ „Android“ įrenginiuose palaiko „Dropbox“, „Box“, „Egnyte“ ir „Tencent“. Kompanija praneša, kad artimiausioje ateityje bus pridėta ir daugiau partnerių, kalbama apie „Citrix ShareFile“, „Edmodo“ ir „Learnium“.

office

„Cloud Storage Partner Program“ jau kurį laiką buvo prieinama iOS įrenginiuose, taigi smagu matyti, kad ir „Android“ neatsilieka. Tiesiog reikia pridėti savo pageidaujamą debesies saugojimo paslaugų tiekėją į naujausias „Word“, „Excel“ ir „PowerPoint“ programėles.

Nors kompanija užtikrina, kad minėtas sąrašas ateityje bus plečiamas, keista stebėti, kad nuo šito atskiriamas „Google Drive“, nes leisdama kurti, dalintis, redaguoti ir saugoti dokumentus įvairiuose debesų saugyklose, tam  tikru būdu „Microsoft“ tiesiogiai konkuruoja su „Google Docs“, „Slides“ ir „Sheets“.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.