Daugiau jokio RRoD Xbox 360 žaidimų kompiuteriui

Naująjį Xbox 360 žaidimų kompiuterį bandę technikos portalai pranešė, kad vartotojai gali nebesijaudinti dėl epinio RRoD pranešimo, kuris reikšdavo žaidimų kompiuterio mirtį. Jūs jo daugiau tikrai neišvysite.

Nepaisant to, tai nereiškia, kad jūsų naujasis Xbox 360 tapo negendantis. Nors patys Microsoft pranešė, kad visos patikimumo problemos yra daugmaž išspręstos, tai sako ir kiti pranešimai internete, o faktas, kad Xbox 360 Slim mažiau kaista ir turi geresnę aušinimo sistemą, nuteikia tik teigiamai. Visgi, kodėl daugiau neišvysime RRoD pranešimo?

Viskas daugiau, nei paprasta. Microsoft iš Xbox 360 kompiuterio išėmė raudonas lemputes, taigi mūsų visų gerai žinomas „pajungimo ratas“ švies tik žalia ir jokia kita spalva. Nors techniškai tai atrodo gana kvailas sprendimas, tačiau štai ką daro marketingas.

4 Komentarai

  1. Neuron parašė:

    Tai, kad nė velnio nedings raudona spalva. Praktiškai jokio skirtumo. Vietoj RRoD (red ring of death) dabar bus RDoD (red dot of death) vietoj ratuko raudono, dabar bus taškas raudonas
    http://www.gadgetlite.com/2010/06/18/red-ring-death-xbox-360-slim/
    http://www.gadgetvenue.com/xbox-360-slim-red-dot-death-06180950/

  2. Astral parašė:

    Ideja turbut gavo is musu garaziniu, kurie taip \"remontuoja\" issovusias saugos pagalves 😀

  3. slpa parašė:

    Situacija priminė epizodą iš filmuko Madagaskar2 kai ten skrendant lėktuvu, pradėjo šviesti raudona lemputė (kuro trukumas berots) tai sprendimas problemos buvo toks kad sudaužyti ta lemputė.

    Tai ir čia nėra pranešimo apie problemą, reiškia nėra ir problemos 😀

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.