Dėl nesėkmės S. Ballmeris atsisakė dalies premijos

Esamas Microsoft generalinis direktorius Styvas Ballmeris pranešė, kad atsisakė net puse savo premijos dėl to, jog prisiima atsakomybę dėl Microsoft Kin telefonų nesėkmės. Nepaisant to, Microsoft pelnas pranoko prognozes ir korporacijai liūdėti nėra ko.

Galime priminti, kad Microsoft Kin One ir Two telefonai buvo skirti paaugliams, tačiau buvo tokie nepopuliarūs, kad praėjus kiek daugiau nei trims mėnesiams nuo starto buvo pranešta apie jų pasitraukimą iš rinkos. Korporacija sutelkė visą dėmesį į naująją Windows Phone 7 platformą, nes konkurentai, tokie kaip Google Android, RIM ar Apple, vis „valgo“ Microsoft Windows Mobile turimą rinkos dalį.

Nepaisant sumažėjusios premijos, S. Ballmeris smarkiai nenuskurdo. Jis gavo 670 tūkstančių JAV dolerių premiją vietoje 1,34 milijono JAV dolerių ir bendrai su savo alga vis tiek uždirbo kiek daugiau nei 1,3 milijonus. Tiesa, toks uždarbis yra tik „lašas jūroje“, nes S. Ballmerio bendras turtas vertinamas net 14,5 milijardais JAV dolerių ir jis yra vienas iš turtingiausių žmonių pasaulyje.

2 Komentarai

  1. newdiamond parašė:

    na aisku gi zmogus neatsisake savo viso turto…kas tie 600000 jam…
    bet gerai kad nors tiek..pas mus pasiimtu koks politikelis be jokiu skrupulu..nesvarbu ar darba padare liuks ar ne

  2. SoTOP parašė:

    Jam tie 670 tūkstančių JAV dolerių kaip mum 10lt. Man ir 20lt nebutu gaila.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.