Dell atskleidė Mini 3 detales, veikiantis Mini 5 (Video)

Paskutinė mūsų apžvelgiama planšetų serija, kuri buvo pristatyta praėjusią savaitę CES parodoje, yra iš Dell. Nepaisant to, kad kompanija aktyviai žiūri į Kinijos telefonų rinką, neatrodo, kad ir kitos rinkos bus užmirštos.

Tiesa, ši naujiena yra dviprasmiška. Dell Mini 3 yra išmanusis telefonas varomas Google Android operacinės sistemos, tad jį planšetu vadinti tiesiog neapsiverčia liežuvis, tačiau užsiminti apie jį būtina. Pradžioje pasirodė informacija apie tai, kad jis pasirodys Kinijoje ir Brazilijoje, tačiau kiek vėliau AT&T paskelbė, kad jį bus galiam įsigyti ir JAV.

Išmanusis Dell Mini 3 telefonas pasižymės 3.5 colio lietimui jautriu ekranu, kuris atvaizduos 640×360 taškų rezoliuciją, turės jis ir Bluetooth bevielį ryšį, 3MP kamerą su blykste, microSD kortelių skaitytuvą beto ir GPS. Nepamirškime ir Android turgaus, kuris leis išplėsti operacinės sistemos galimybes, tačiau mes neįsivaizduojame šios operacinės sistemos gaminio, kuris neturėtų šio būtino serviso.

Tiesa, mane labiausiai sužavėjo 5 colių planšetas, kuris kol kas žinomas Streak kodiniu vardu, tačiau Dell pristatymo metu juokavo ir jį vadino tiesiog Mini. Galimas daiktas, jog oficialius produkto pavadinimas ir bus Dell Mini 5. Kompanija į CES atsivežė veikiantį modelį ir jis nebuvo joks prototipas, tiesiog parodomoji versija, kurios tikrai sulauksime rinkoje.

Kiek nustebino virtuali klaviatūra, kuri atrodė labai neblogai ir net turėjo atskirus skaičius dešinėje pusėje, kai planšetas veikė „peizažo“ (angl. landscape) rėžimu. Matę produktą žurnalistai teigė, jog operacinė sistema yra neabejotinai Android 1.6, tačiau Dell nesakė ar produktas su ja ir pasirodys. Mes galime tikėtis naujausios, Android 2.1 versijos.

Dell Mini 5 taip pat turi priekinę kamerą, tačiau ne tai svarbiausia, o prisilietimui jautrus ekranas (angl. capacitive). Iš patirties galiu pasakyti, kad kitokio tipo ekraną pasirinkti yra tiesiog kvaila. Bet kokiu atveju, tiek Mini 5, tiek ir Mini 3 tokį turės, kas labai sveikintina. Paklausta apie produktų platinimą kompanija pridūrė, kad įrenginius bus galima įsigyti Dell interneto parduotuvė ar partnerių parduotuvėse, tačiau nesakė ar jie bus atrakinti ir kiek kainuos. Kompanija dar nėra apsisprendusi ir pabrėžė, kad tai kol kas nėra prioritetinė tema šiai dienai. Apačioje veikiantis Dell Mini 5 gyvai:



1 Komentaras

  1. vyciokaz90 parašė:

    3 pastraipa, 3 eilutė, pirmas žodis ne \"beto\" turėtų būti?

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.