Dell Inspiron Duo hibridas veikiausiai pasirodys dar šį mėnesį

Pasak naujausių pranešimų, viena iš daugiausiai asmeninių ir nešiojamųjų kompiuterių parduodanti kompanija Dell dar šį mėnesį oficialiai pristatys Inspiron Duo hibridą, kuris gali transformuotis tiek į planšetą, tiek ir į internetinį nešiojamąjį.

Idėja yra labai paprasta. Dell Inspiron Duo savyje turės 10 colių prisilietimui jautrų ekraną, kurį bet kada galima valdyti piršto prilietimu. Iš pažiūros Dell Inspiron Duo atrodo esantis labai storas planšetas, bet pasukus ekraną ir atkėlus galinę dalį, prieš mūsų akis išlenda visavertė QWERTY klaviatūra ir Inspiron Duo transformuojasi į internetinį nešiojamąjį.

Artėjantis hibridas yra varomas dviejų branduolių Intel Atom N550 1.5GHz centrinio procesoriaus ir turės jau instaliuotą Windows 7 Home Premium operacinę sistemą. Kaip jau galėjote suprasti, internetinis nešiojamasis-planšetas yra pagrįstas Intel Pine Trail platforma.



2 Komentarai

  1. lightray parašė:

    šauni įdėja

  2. pingve parašė:

    Kad nepersauniausia ta ideja ir tikrai ne nauja. HP ir kiti keli gamintojai seniai turejo tokius bet ekranas persisuka per viduri ir nereikalingi tada tokie stambus krastai. Sitas sukiojimasis atrodo labiau kaip reklaminis triukas internete graziai atrodyt ir siaip gadget megejams, jau isivaizduoju reklamas su pusiau persuktu ekranu ir bandant tai pateikt kaip absoliucia naujiena. Tuo tarp jei ekranas persisuktu per viduri butu glaima ji naudot ne tik dvejose padetyse, o pasukta i sona , apsukta 360 laipsniu, ir t.t. ar kaip tablet, plius nebutu nervuojanciu storu ekrano remu naudojant ne kaip tablet, arba i toki pat aparato dydi idet ekrana didesni, arba sumazint aparato dydi. Zodziu man asmeniskai tai sitas irenginukas truputi fail.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.