Direct2Drive siūlo išsinuomoti žaidimus

Niekam nėra paslaptis, kad demonstracinės žaidimų versijos šiuo metu yra retenybė. Taigi kaip pažvelgti į žaidimą savo akimis, prieš jį įsigyjant? Direct2Drive mums siūlo išeitį – išsinuomoti žaidimą penkioms valandoms ir nuspręsti, ar jį pirkti.

Pasak Direct2Drive, priklausomai nuo regiono, tai gali kainuoti apie 5 JAV dolerius arba svarus sterlingus, o už tai žaidėjai turės galimybę žaidimą išbandyti penkias valandas. Nors gali pasirodyti, kad toks verslo modelis internetinei parduotuvei atneš daugiau pelno, tačiau taip nėra – žaidėjai išbandę žaidimą už pilną jo versiją nesumokės daugiau.

Direct2Drive patvirtino, kad sumokėti 5 JAV doleriai perkant tą patį žaidimą bus įskaičiuoti į bendrą sumą, taigi jei žaidimas prieš jums jį išbandant kainavo 40 JAV dolerių, pažaidę penkias valandas ir panorėję daugiau, jūs jau sumokėsite tik 35 JAV dolerius. Tiesa, šiuo metu įšsinuomoti siūlomi tik trys senoki žaidimai, taigi ši paslauga dar tik testavimo stadijoje.

8 Komentarai

  1. Crembo parašė:

    Šiaip super idėja. Tik įdomu kuriam laikui čia išnuomuojama.

  2. tubulis parašė:

    Gi parasyta- 5valandom

  3. ligonis parašė:

    onlive kazka panasaus siulo. tik lietuvoi zinoma neveikia.
    ir ten zaidimas yra debesy, o tu tik ziuri vaizda siunciama per interneta.

  4. SB parašė:

    Idėja tai puiki. Pas mane net į užsienį internetas 50Mbps, taigi galėtų kažką panašaus pritaikyt ir Xbox Live sistemai. Išsinuomoji žaidimą, pažaidi, patinka, įsigyji ir parsisiunti į HDD.

  5. Crembo parašė:

    tubulis – atsiprašau, nemoku skaityt biški.

  6. Recon24 parašė:

    O man labiau patinka ideja – parsiusiunti, pabandai, nepatinka – istrini, patinka – toliau losi :D:D

  7. -NRJ- parašė:

    o jeigu žaidimas, arba sakykim jo single player rėžimas toks trumpas, kad įmanoma per tas 5 valandas spėti pereiti arba vos ne iki galo pereiti 🙂

  8. SB parašė:

    -NRJ->Tiesiog puiku tada. Jei 5 valandas tezaidi zaidima, tai uz ji ir mokek 5 zalius, o ne 40.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.