Duomenų saugojimo principas SSD kaupikliuose ir kietuosiuose diskuose (video)

Filmukas, parodantis skirtumą kaip skirtingai duomenys yra saugomi SSD kaupikliuose ir kietuosiuose diskuose (HDD), galbūt turima informacija nesužavės entuziastų, tačiau puikiai tiks pradedantiesiems ar entuziastų šeimos nariams.

15 Komentarai

  1. aiwaris parašė:

    nieko naujo nepasake ko ir pats nezinociau bet vistiek ssd net nezadu pirkt vien del labai prasto talpos ir kainos santykio.

  2. daimonass parašė:

    Jo kol nepamegi kokio nors pc kuris turi ssd 🙂

  3. BC00 parašė:

    Kaip čia pažiūrėsi į tą labai prastą talpos/kainos santykį…:)

  4. ZeroFM parašė:

    ~1400Lt už 500GB SDD hmm , puse gan gero PC kainos …

  5. BC00 parašė:

    Na aš matau ir už 1050 sparčių variantų. 1400 lt čia jau kraštutinis visiškas high-end variantas. Pažiūrėkim kaip leidosi $ kaina už 1 GB per paskutinius metus. M500 1 TB = 1GB/0.6 $.

  6. aiwaris parašė:

    to daimonass deja bandes pc su ssd siaip patiko kad win belekokiu greciu uzsikrauna na ir programos daug sparciau veikia bet bent jau mano nuomone neverta tiek permoket vien del kainos ir talpos santykio ir pats db zadu pirkt antra hdd ir jis tikrai ne bus ssd jau geriau uz tokia kaina nusipirksiu 1trb hdd negu suknista ssd pvz kokiu 128gb:D

  7. BC00 parašė:

    Toks įspūdis, kad vyrai nori laikyti filmų ir muzikos kolekciją SSD:)

  8. ZeroFM parašė:

    Tik high-end kokybiški , Samsung , Plextor viskas . Pasiskaitai gedimų statistikas kitų SDD tai tie du variantai geriausi .

  9. BC00 parašė:

    Dėl LAMD paremtų didelių skundų irgi nėra;) Vector 256 GB irgi dar neblogai.

  10. ToBeX parašė:

    As tai nesuprantu ka jus tam SSD norit laikyt, kad jum 500gb reikia… Win, programos, ir keli zaidimai laisvai telpa i 120gb ssd kuris nekainuoja kosmoso, juk filmu, muzikos, foto nelaikysit tam ssd…

  11. Uzsispyres parašė:

    Visiskai sutinku su ToBeX. SSD yra tik win ir programoms. Dar gali zaidimuka isimest koki. Geriausi dabar yra Ocz ir INTEL SSD mano nuomone. taip pat jie turi daugiausia patirties ssd gamyboje 🙂

  12. Mekis parašė:

    Turiu du vertex4 256GB. Bet ir vieno pilnai uztenka, ir daugiau jokio hdd.

  13. ZeroFM parašė:

    Na va patys pritariat kad SDD tik darbui su programom .

  14. daimonass parašė:

    Zero manau cia ir kvailam pusprocui yra aisku, kad SSD nera skirtas laikyti milzinisku duomenu, kaip ir pats sakiai ju kainos pagal dydi per dideles. Bet per akis yra 120Gb SSD, ipastam buitiniam vartotojui. Pats turiu 256 Vector SSD, bet ji uzkisti man dar nesiseka 🙂 Tad baik vaikytis tos minties kad SSD nera vertas pinigu, jis netgi LABAI vertas laikytis pagrintini softus/zaidimus. O visa kita filmai/nuotraukos/muzika ir t.t. HDD laikai.

  15. ZeroFM parašė:

    Paprastas buitinis vartotojas naršo internete , žiūri filmus . Pats esu žaidimų mėgėjas ir tai nematau prasmės pirkti SDD . Jei viskas bent 6x+ greičiau užsikrautų tai pagalvotau apie SDD pirkimą .

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.