„Microsoft“ atskleidė „Windows 8.1“ kainodarą

„Microsoft“  anonsavo savo naujausio produkto kainas šį trečiadienį, o prekybą žada pradėti spalio 18d. Gera žinia yra ta, kad „Windows 8“ naudotojai galės nemokamai atsinaujinti susigražindami „start“ mygtuką į savo gyvenimą. Kainos nieko nenustebino, liko tie patys kainodoros principai. Norintys naujai susinstaliuoti  „Windows 8.1“ turės sukrapštyti  119.99$, o pasirinkę „Pro“ versiją išleisti net 199.99$. Kas įdomu, įsigiję įrenginį varomą „Windows 8.1“ operacinės sistemos, gaus nemenką 50% nuolaidą „Pro“ paketui, kas padarys kainą daug patrauklesnę – 99.99$. „Pro“ paketo naudotojai taip pat galės įsigyti „Windows Media Center“ įskiepį už 9.99$.

Kaip visada naująją operacinę sistemą galėsime įsigyti fiziniame pavidale ar tiesiog parsisiųsti iš „Microsoft“ serverių į pagalbą pasitelkę visagalį internetą. Su naująja operacine sistema turėtume sulaukti ir keletos naujovių, tokių kaip galimybė labiau personalizuoti savo darbo aplinką, „Bing Smart Search“ bei daugiau kaip 20 kitų naudingų programų bei paslaugų. Taip pat tikimasi, kad „Windows 8.1“ pasiūlys ilgesnį darbo laiką naudojantis mobiliais įrenginiais ir pagerins spartą sistemose su naujausiais procesoriais.

19 Komentarai

  1. daimonass parašė:

    Jau kuris laikas naudojuosiu 8.1 pro, tai akivaisdziai pranasesni nei 8. Esu labai patenkintas, sitais windowsai 🙂

  2. ZeroFM parašė:

    Po Win8 pabandymo supratau kodėl vartotojai jų taip nemėgsta .

  3. Jordan parašė:

    Pritariu zero fm, taciau manau busiu priverstas pereit ir su jais susidraugaut del dx11.2 🙂

  4. ZeroFM parašė:

    Tas 11.2 tik nežymus atnaujinimas kaip pvz : Android 4.1/4.2/4.3

  5. zirnis parašė:

    o kuo blogi win8? esminis skirtumas naudojant iprastai tik tai, kad start meniu atsidaro per visa ekrana.

  6. ToBeX parašė:

    Win8 man perdaug bugu/nesuderinamumu buvo

  7. Mekis parašė:

    o kuo blogi win7?

  8. daimonass parašė:

    Niekuom, kas sake kad blogi… ? Tik man asmeniskai pabodo vis tas pats per ta pati, as megstu naujoves, nors ir nevisada jos buna geresnes, bet W8.1 susitvarkius, man DAUG patogesni nei W7. Viska gali pasiekti vos dviem paspaudimais peles, ko W7 nera. O kai dar greiciau jie veikia tai isvis pasaka.. Tiesa kartais kyla su senais softais nesuderinimumu, kaip ir anksciau kai atsirado W7.

  9. Mekis parašė:

    Nu bet kaina ziauri, jei 200 baksu tai jauciu bus ir 200 euru kaip visada. 700 uz win? Man ir 7 dar neatsibodo 🙂

  10. daimonass parašė:

    Nuo kada lietuviai perka is parduotuviu ??? Jau daugiau kaip dvi savaites RTM W8.1 metosi torrentuose. O oficialiai jie pasirodys tik Spalio 18

  11. ZeroFM parašė:

    Užvakar parsisiunčiau , įsirašiau , pabandžiau , ištryniau . Same shit like Win8 .

  12. Mekis parašė:

    O as pasenau ar isponejau, bet windowsai legalus, visi zaidimai legalus, muzika youtubej, tik breaking bad siunciausi, bet cia buvo pries metus.

  13. Stipena parašė:

    Buvo laikas kai kažkas spėjo ir nemokamai pasiimti Win8 kopiją, o aš spėjau į tą traukinį kai kainavo 100lt. Džiaugiuosi, naudojuos ir laukiu 8.1 atnaujinimo.

  14. aiwaris parašė:

    pritariu ZeroFM nes as ir parsisiunciau panaudojau viena diena na ir po to uninstal ir gryzau prie w7 jai ka w7 originalus:D

  15. Hellas parašė:

    Windows 8 yra tikrai geras produktas jeigu moki ir netingi juo teisingai naudotis ir isnaudoti privalumus. Kai iki galo istobulins palaikyma Metro tai bus isvis pasaka. Jau dabar tai yra geris ir tam tikrai nebutina tureti touch screena. Win 7 irgi labai geras produktas, bet kai pasiklausai is draugu ir aplinkiniu, kad Win 8 suds ir dazniausiai vien del to, kad neturi start mygtuko, kuris realiai 85% zmoniu reikalingas tik kompui isjungti ar uzsikrauna i Metro langa, o ne i desktopa ir "nepatogus" isjungimas (man jis kaip tik yra netgi labai patogus) tai pradeda, net juokas imti del tokiu nepatogumu ir minusu. Cia tiesiog nenoras priimti naujoves, nes jos tam zmogui paprasciausiai nereikalingos. Kam seneliui nauja A5, jeigu ir jo "siliodke" gerai bezda 🙂 Jeigu pasiulytum jaunimui tai kazi koks butu pasirinkimas. Taip pat manau ir cia, ka domina naujoves ir naujienos renkasi nauja produkta, o kas nemato naudos ar, net tikslo ir poreikio isbandyti, nes jam tai yra visiskai neidomu – pasilieka prie seno. Labai geras pavyzdys yra Windows XP.

  16. ZeroFM parašė:

    Tame ir šūdas gaunasi kad ką mokėjai ant ankstesnių Win absoliučią daugumą žinių turi pamiršti nes tiek nesąmonių pridaryta Win8( pvz : keturi moniko kampai ir kažkokią tai funkciją atlieka pele nuvilkus į juos , o info kas ką daro NĖRA) . O labiausiai vargina tas nesąmoningas šokinėjimas iš kvailo metro į normalų desktop .

  17. daimonass parašė:

    ZeroFM jau keleta menesiu esu su W8 ir kaip visada as tos metro beveik nenaudoju, o jai ir naudoju as joje esu susidejas viska ko reikia, galima susideti net kas yra Control Panel’eje, kiekviena atsirkirai, kas labai palengvina. Beto dabar 8.1 turi funkcija kuris uzsikrauna tiesiai i Desctop’a, tad tos metro net nematau jai nenoriu apsoliuciai.

  18. ToBeX parašė:

    w8 patiko tik tuo, kad buvau pradejas naudot windows mygtuka ant klavos, kuris anksciau beveik be paskirties buvo

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.