EA šia savaitę atskleis naują „Need for Speed“ žaidimą

Finansinės ataskaitos paskelbimo metu EA užsiminė apie naują „Need for Speed“ žaidimą. Šis žaidimas bus pristatytas „Gamescom 2019“ parodos metu. Tiesa, laikrodis, skaičiuojantis atgalinį laiką, baigiasi jau rytoj, trečiadienį, 16 val. Lietuvos laiku. Ką rytoj žada paskelbti EA dabar sunku pasakyti.

Manoma, kad naujas „Need fo Speed“ žaidimas bus išleidžiamas dar šiais metais. Tikėtina, kad žaidimą kurs „Ghost Games“, bet tai dar nėra patvirtina. Dabar neaišku, ar žaidimas jau kuriamas kurį laiką, ar bus išleistas paskubomis.

Būsimas „Need for Speed“ žaidimas turėtų būti skirtas asmeniniams kompiuteriams, „PlayStation 4“ ir XBOX ONE konsolėms.

9 Komentarai

  1. BC00 parašė:

    Gal atėjo į protą ir bus Underground?

  2. AqTrap parašė:

    Tikiuosi jog nebus paskutinių dviejų dalių kopija. Šiaip norėtųsi jog turėtų gera soundtracką, freeroaminti būtų galima ir dar su draugais, daugiau senesnių auto, detalesnės modifikacijos (tiek variklio skyriaus, tiek išorės), tipo ne kaip 5-čiui būtų pateikta. Ir valdymas. Valdymas tikriausiai blogiausias dalykas iš visų dabartinių NFS žaidimų. Galėtų multiplayer misijas turėti. Būtų galima jaustis kaip Fast and Furious filmuose. Tarkim ten su automobiliais „apiplėšti“ ar kažką panašaus ir t.t. Ten susirenka draugelių būrys ir visi su savomis auto kartu misiją vygdo.

    • Knocknevis parašė:

      Man tai NFS Porsche labai istriges. Ir del muzikos, ir del valdymo ir atmosferos pacios. Pamenu buvau Litexpo Infobalt atrodo 2000-iais metais ir gavau pavairuot Monte Carlo trasoj, tai buvo kazkas nerealaus tuo metu.

  3. joo888 parašė:

    Jau seniausiai confirmed, kad zaidima kuria Ghost Games

  4. SoTOP parašė:

    Sulaukėm pristatymo, dabar laukiam sekančios dalies 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.