„Elephone“ vidutinį telefonų segmentą bandys užkariauti su „P8“ ir „P8 mini“

Jei dar nesate girdėję apie gan neblogai žinomą „Elephone“ firmą, tai artimiausiu metu apie ją tikrai bus kalbama daugiau. Kompanija ruošia porą labai įdomių telefonų su įspūdingomis specifikacijomis, bet vis dar labai patraukliomis kainomis.

Pradžiai apie „Elephone P8“. Tai į apie 200 € kainų segmentą taikantis prietaisas su 5.5 colių įstrižainės Full HD 2.5D ekranu. Jis turės metalinį korpusą, o rėmelis apie ekraną bus labai siauras. Bet su tokiomis savybėmis nenustebinsi. Kas privers pakelti antakį, tai 6 GB operatyviosios atminties kiekis, kuris būdingas tik flagmanams. Vietos failams irgi labai protingas kiekis, net 64 GB. Procesorius naujos kartos, pagamintas pagal pažangiausią 16 nm litografiją – „MediaTek P25“. Jis turi aštuonis branduolius, kurių dažnis siekia 2.5 GHz. Bet „Elephone P8“ stebinti nesustoja, galinė jo kamera yra su „Sony“ 21 megapikselių jutikliu, o priekinė, asmenukėms, net 16 megapikselių. Būtų galima pagalvoti, kad baterija bus silpna, bet 3600 mAh akumuliatorius suteiks energijos bent kelioms dienoms naudojant telefoną gan agresyviai. Visa tai dabar kainuoja 205 €. Tiesa, dabar vykdomos „Elephone P8“ išankstiniai užsakymai, o telefonai bus išsiunčiami liepos 3 dieną. Mėgstantiems gaudyti įvairias nuolaidas yra galimybė „Elephone P8“ įsigyti už 160 €, tereikia būti vienam iš pirmų 20 užsisakiusių jį nuo 12 val. birželio 12-16 dienomis.

https://youtu.be/PZZyslDvjl0

Norintys kiek kuklesnio telefono, bet vis dar su šiuolaikinėmis technologijomis ir gera kaina turėtų pažvelgti į „Elephone P8 mini“. Dabar irgi vykdomi išankstiniai užsakymai, o įsigytas telefonas bus išsiųstas liepos 3 dieną, o jis kainuoja tik 125 €. Pažvelkime ką siūlo „Elephone P8 mini“. Tai telefonas su metaliniu korpusu ir 5.0 colių Full HD ekranu. Jį varo „Mediatek 6750T“ aštuonių branduolių procesorius, jo dažnis – 1.5 GHz. Operatyviosios atminties kiekis net 4 GB, o vietos failams yra 64 GB. Gale 13 + 2 megapikselių kameros, o priekyje net 16 megapikselių jutiklis. Tiesa, baterija kiek silpnoka, ji 2860 mAh talpos.

Nenorintys laukti, gali pasirinkti kitą „Elephone“ telefoną itin gera kaina.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.