„FaceBook“ ruošiasi rodyti reklamas prieš video

Jei naudojatės „FaceBook“ ir kartas nuo karto pažiūrite video, tai pastebėjote, kad niekada nematote reklamos prieš jį. Viskas kiek kitaip vyksta „YouTube“ platformoje, kur reklamos prieš video yra kasdienybė ir su tuo visi jau susitaikę.

Seniau „FaceBook“ laikėsi nuostatos, kad prieš video rodomos reklamos yra blogis ir jie jų nenaudos, nes vartotojai jų nemėgsta, tačiau matydami „YouTube“ naudotojų elgseną ir susitaikymą su reklamomis, savo strategiją kompanija pakeis. Jau artimiausiu metu gausime reklamas prieš video „FaceBook‘e“. Bus stebima kaip naudotojai į tai reaguoja.

Steve Ellis, „WhoSay“ generalinis direktorius, sako, kad naudotojai lengvai toleruoja reklamas „YouTube“ platformoje ir jie toliau žiūri video nepaisant jų. Panašu, kad „FaceBook“, pamatę, kaip sekasi „YouTube“, pagalvojo, kad ir jiems būtų neblogai papildomai užsidirbti.

6 Komentarai

  1. Frantisekas parašė:

    Pastebejau jog jau dabar rodo po kaskiek secundziu, as visada susierzinu ir isjungiu ta video.

  2. Mindaugas Klumbis parašė:

    Aš tai YouTube mėgstamus kanalus paremiu ir pažiūriu neįdomią reklamą.

    Su tomis reklamomis kartais juokingai, žmona valgyt darydama pasijungia per telefoną YouTube ir nesumeluojant vieną dieną ant kiekvienos dainos po reklamą. Absurdas.

  3. SarzzeR parašė:

    https://socialblade.com/ – gana tiksliai parodo, kiek kiekvienas youtuber’is gauna, tai tikrai ne aukso kalnai. Nebent turi kelis milijonus prenumeratorių. Todėl daugelis ir turi papildomus rėmėjus ir/ar Patreon paskirą.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.