Facebook jau turi 500 milijonų registruotų vartotojų

Kai kurių vartotojų nepasitenkinimų kamuojamas Facebook socialinis tinklas oficialiai pranešė, kad turi daugiau nei 500 milijonų lankytojų ir dar kartą įrodė, kad tokius dalykus kaip privatumo klausimas galima įveikti su šūkiu „čia registruojasi praktiškai visi“.

Facebook augimas tikrai stebinantis. Socialiniui tinklui prireikė vos pusės metų, kad nuo 400 milijonų vartotojų bazės pereitų prie 500 milijonų. Keisčiausia tai, kad pasiekti vieną iš minėtų kertinių gairių, 400 milijonų vartotojų, prireikė net šešių metų.

Švęsdami pusės milijardo registruotų vartotojų žymą vakar Facebook pristatė naują paslaugą, pramintą Facebook Stories vardu. Joje kiekvienas vartotojas galės parašyti savo istoriją ir ja pasidalinti su kitais, jei kas nors ją norės perskaityti. Kad rastumėte jums tinkamą istoriją, viskas suskirstyta į kategorijas, kaip temas ir vietoves.

6 Komentarai

  1. SB parašė:

    Crembo>Turbut ir mane ten priskaiciuoja. Buvau prisiregistraves pries gerus puse metu, paziurejau viena diena, kas ten per velnias, ir meciau.

  2. Recon24 parašė:

    Nemokejai tinkamai jo isnaudoti tai metei 🙂

  3. Press parašė:

    😀 facebook as irgi nelabai megstu, bet vistiek kartkartėmis naudojuosi. tik protingai atjungdamas draugus kurie uzknisa tokiomis nesamonesmis //How Sexy You Are Today……98% :D, nors kai geriau pagalvoji visada buna <90.
    Neveltui turiu Dolce&Gabbana marskinelius Fuckbook..tai viska pasako 🙂
    edit:Recon24 +1
    del taves Winnie paziurejau,raso kad made in italy, bet bbz 😀 draugas nupirko dovanu is turkijos 😀

  4. Winnie parašė:

    svarbiausia reikejo pasigirt kad maikute firmine 😀 nors as manau kad ji yra is turkijos 😀

  5. simple parašė:

    Tai one.lt nukrito į antrą vietą? 🙁

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.