Facebook mokės virtualius pinigus už reklamos paspaudimus

Socialinių tinklų lyderis Facebook oficialiai patvirtino, jog vartotojai galės užsidirbti spaudydami reklamas, kai bus prisijungę prie savo paskyrų. Žinoma, realiai užsidirbti bus neįmanoma – Facebook vartotojams siūlys tik virtualius pinigus.

Vartotojai galės spustelti ant reklamos ar peržiūrėti reklamos užsakovo video įrašą, o už kiekvieną tokią unikalią peržiūrą gaus vieną kreditą. Tiesa, reklamos užsakovai galės pakelti kainą, taigi bus galima „užsidirbti“ iki trijų Facebook kreditų per vieną peržiūrą.

Be jokio abejonės, ne visi reklamos užsakovai būtų patenkinti tokia situacija, taigi virtualius pinigus vartotojai gaus tik tuo atveju, jei reklamos užsakovas savo reklamą bus įdėjas į Facebook Credits paskyrą. Tuo tarpu vartotojai savo uždirbtus kreditus galės išleisti Facebook žaidimuose, įsigyti socialinio tinklapio prekių ar juos panaudoti filmų nuomai.

1 Komentaras

  1. pekinas parašė:

    😀 omg, omg, koks verslo modelis, tipo \"uždirbk facebuk\" pinigų:D
    spaudi nuorodą, facebuk gauna $, o tu kreditus (kas realiam gyvenime yra 0 \"NULIS\"), kuriuos gali išleisti nusipirkdamas beverti tvartą kaimo žaidime 😀
    Spaudu dešinę jiems už verslumą 😀

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.