FireFox 4 pasirodė Android operacinei sistemai

Praėjus maždaug savaitei nuo įprastiems kompiuteriams skirtos FireFox 4 interneto naršyklės pasirodymo, bendruomenė Mozilla pristato ir pilną mobiliąją FireFox 4 versiją skirtą populiariajai Google Android operacinei sistemai.

Tiesa, visi tie, kurie turi Maemo operacine sistema pagrįstą įrenginį, taip pat gali atsisiųsti pilną mobilią FireFox 4 versiją. Kalbant apie pačią naršyklę, ji skirta sinchronizacijai su jūsų įprastine FireFox 4 naršykle. Į savo išmanųjį telefoną su ja galite perkelti naršymo istoriją, žymes, išsaugotus slaptažodžius ir taip toliau.

Mobilioji FireFox 4 naršyklė leidžia pasikeisti aplinkos spalvas, turi Twitter integraciją bei leidžia interneto puslapyje ieškoti reikiamos informacijos, puslapius išsaugoja PDF formatu. Viskas, ko jums reikia, tai Nokia N900 mobiliojo telefono arba išmanaus telefono, kuriame veiktų bent jau Android 2.0 ar naujesnė operacinė sistema.

4 Komentarai

  1. rimantasm parašė:

    Prie ko čia nokia n900? Kam jį iš viso atskirai minėt? O paskui sakyti šis ir visi kiti…

  2. Linas parašė:

    Nes N900 telefone Firefox palyginus jau seniai tupi ir tikriausiai jam taip pat pasirode FF4.

  3. NForce parašė:

    Pamiršot prie reikalavimų Android telefonui parašyt ARMv7

  4. simple parašė:

    Visvien įdomiai žiūrisi: \"FireFox 4 pasirodė Android operacinei sistemai\" ir \"Viskas, ko jums reikia, tai Nokia N900 mobiliojo telefono\", kuris apskritai net neturi oficialaus Android palaikymo.
    Maždaug iš serijos: Eina Panevėžyje du bachūrai, vienas su tokiais ryyyšiai žaliais batų užraisčiais, o kitas irgi snukin gaus…

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.