Foxconn ir nVidia planšeto vizija šiems metams

Internete pasirodė Foxconn sukurto bei nVidia Tegra 2 platforma paremto planšeto prototipas, kuris, tiesa pasakius, atrodo labai neblogai. Pastarąjį taipogi varo Google Android operacinė sistema, o ši netrukus visiškai palaikys Adobe Flash technologiją.

Nepaisant to, kad demonstracijoje visas dėmesys buvo sutelktas į 3D grafiką, galime įsivaizduoti šio įrenginio panaudojimą ir kasdienėje veikloje. Artimiausiu metu su naujausia Google Android operacinės sistemos versija vartotojai galės pilnavertiškai naudotis internetu, nes Adobe pristatys pilnai funkcionuojantį Flash įskiepį. Demonstracijoje pavaizduotas 3D amerikietiško futbolo žaidimas taip pat atrodė puikiai.

nVidia atstovai nelabai norėjo kalbėti apie prototipo apartinę įrangą, bet pavyko sužinoti, kad įrenginys turi 1GB RAM ir 1GHz ARM Cortex 9 centrinį procesorių. Įrenginyje pastebima ir priekinė vaizdo kamera bei didelis 8,9 colio WSVGA rezoliucijos ekranas. Žinoma, tai tik prototipas, tačiau net neabejojame – šiais metais išvysime ne vieną nVidia Tegra platforma paremtą planšetą, kurį varys Google Android operacinė sistema.


2 Komentarai

  1. ligonis parašė:

    \"nVidia Tegra 2 platforma paremto planšeto prototipas\" video pabaigoi kai klausia \"kas cia? tegra, tegra2?\" atsako \"no it\’s actually a [nesupratau toliau]\".

  2. SB parašė:

    ligonis>Galbūt ir tavo tiesa, tačiau žmogus, kuris rašo čia, tikrai šnekėjo su atstovu ir žino geriau – http://bit.ly/dfREXL

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.