Galingiausios ARC vaizdo plokštės bus išleidžiamos iki birželio 5 d.

Kol kas „Intel“ yra pasakę tik tiek, kad staliniams kompiuteriams skirtos ARC vaizdo plokštės bus išleidžiamos antrame 2022 metų ketvirtyje. Dabar aiškėja kiek tikslesnė data, kurią mums atskleidžia Igor Wallossek iš „Igor’s LAB“. Jis sako, kad „Intel“ dar kartą teko kiek pakoreguoti ARC vaizdo plokščių išleidimo laikotarpį ir jį vėl šiek tiek nukelti. Dabar planuojama galingiausias ARC vaizdo plokštes iš didžiojo pirmojo lusto išleisti 18-22 savaitę. Normalia kalba tai būtų nuo gegužės 8 dienos iki birželio 5 dienos laikotarpis. Dėl ko įvyko dar vienas ARC vaizdo plokščių išleidimo atidėjimas informacijos kol kas nėra.

Several different sources have told me of another Intel card postponement, at least as far as SKU 1 to 3, the three performance models, are concerned. There are currently consistent rumors that the first models will be released between May 2, 2022 and June 1, 2022.

— Igor Wallossek, Igor’sLAB

„Intel“ iš viso turi paruošusi du „Alchemist“ lustus, bet dar neaišku kiek tiksliai modelių iš jų žada išgauti. Kol kas žinome apie keturis modelius. Galingiausias iš jų turės 512 vykdomųjų vienetų ir 16 GB atminties buferį.

2 Komentarai

  1. Litraz parašė:

    Įdomu kaip bus su Apple nauju lustu m1 ultra, žada integruotą grafiką tipo 3090 lygio, cpu galingesnis už galingiausią 8/16 esantį rinkoje, aišku kaina kosminė

    • kernelis parašė:

      Apple GPU labiau skirti darbui, tai lygint su RTX’ais net nelabai logiska, plius kita OS, 3D API ir kiti zaidimu portai. Greiciausiai kas bus, tai Apple media engine’as ir compute load’o sparta bus geresni uz 3090, taciau zaidimuose bus letesnis ir gerokai. Bus matyt.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.