Gandas: GTX 1180 bus išleista liepos 30 d.

Daugelis „Computex“ parodoje tikėjosi iš „nVidia“ sužinoti bent kažkokios informacijos apie sekančios kartos vaizdo plokštes, bet taip neįvyko. Buvo pasakyta tik tiek, kad greitu metu tokių vaizdo plokščių neišvysime.

„TweakTown“ mums pateikė jau ne vieną gandą susijusį su sekančia „nVidia“ vaizdo plokščių karta, bet gandai lieka gandais. Naujo straipsnio autorius atsiprašo, kad jo prieš tai turėta informacija apie naujų vaizdo plokščių išleidimą GTC 2018 renginio metu buvo klaidinga. Dabar jis sako, kad iš kelių šaltinių jį pasiekė nauja identiška informacija – GTX 1180 išleidimas suplanuotas liepos 30 dieną.

Jei tai tiesa, tai laukti liko nebe tiek ir ilgai, nepilni du mėnesiai, kurie vasarą neturėtų prailgti. Seniau buvę gandai irgi nurodė labai panašų naujų vaizdo plokščių išleidimo laikotarpį.

5 Komentarai

  1. newdiamond parašė:

    Ar geriau laukti kiek reikia, ir tureti produkta, po kurio nespjaudys i monitorius kas antras, ar geriau bile isleisti kazka, nes tipo dabar visi nori ir tikisi 😀

  2. pasimetes parašė:

    „Dabar jis sako, kad iš kelių šaltinių jį pasiekė nauja identiška informacija – GTX 1080 išleidimas suplanuotas liepos 30 dieną.“
    Įdomu bus identiška ar galingesnė už dabartinę gtx 1080? :)))

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.