Gandas: „Radeon RX Vega“ „Ethereum“ generuos įspūdingai

Tai būtų tikrai labai bloga žinia žaidėjams, jei šis gandas yra tiesa. Pranešama, kad „Radeon RX Vega“ „Ethereum“ generavimas yra 70 – 100 MH/s. Tai būtų neįtikėtina sparta generuojant kritpo valiutą, o tai reikštų ne ką kitą, kaip didelį „RX Vega“ trūkumą, nes viską negalvodami nupirktų „šachtininkai“. Galimai vaizdo plokštės net nepakliūtų į parduotuves, o būtų nupirktos tiesiai iš gamyklų.

Nors iš pirmo žvilgsnio galime pagalvoti, kad tai visai nebloga situacija pačiai AMD, nes vaizdo plokštės bus išpirktos kaip karštos bandelės. Bet viskas nėra taip paprasta. Gamintojams tikrai nėra tas pats kas perka jų vaizdo plokštes. Trumpame periode šie pardavimai gali atrodyti neblogai, bet vaizdo plokštės naudojamos kripto valiutų kasimui daug dažniau grįžta į garantinį aptarnavimą, kitaip sakant sugenda, o tai papildomos išlaidos. Kitas dalykas, tokie pirkėjai nėra lojalūs prekės ženklui, kas nepadeda ilgajame laikotarpyje.

10 Komentarai

  1. GreenZebra parašė:

    Su tokiu Mh/s ratu tai price senu vaizdo kortu dropins kaip reikalas ir galesim ziauriai pigiai isigyti rx 470/580 ir t.t. Tik aisku situ nauju niekaip nepamatysime. Butu ziauriai gerai jei rx 580 uz 150eur pasiimti butu imanona jei ne pigiau

  2. enerasu parašė:

    Galvokit logiskai, niekas gi neprades pardavineti produkto kuris dar gali nesti pelna, tiesiog atsiras alternatyva maineriams ko pasekoje sumazes polaris paklausa, todel parduotuvese kainos siektiek kris, bet kaip jau sake kol nebus miningo krizes – kainos drastiskai nekris.

  3. neblogai parašė:

    Jei tai tiesa- man, kaip nesidominčiam tokio kainos lygio plokštėm tai gera naujiena. Didžiulė paklausa turėtų skatinti tiek HBM2 platesnę gamybą ir vėliau pigimą, tiek ‘tarpinės’-interposer piginimą, kad gamyba ant jos taptų pakankamai pigi ir vidutinio kainos lygio plokštėms. Kasėjai finansuotų šių naujų technologijų įvedimo kaštus. O neigiama įtaka būtų aukštos raiškos greitų Freesync monitorių poreikiui- kas šiaip jau nedidelė problema; bei tas faktas kad žaidėjams reikės duoti į rankas nors kažkokių Vegų, antraip žaidimų kūrėjai optimizuos vien nVidijos architektūroms.

  4. Stipena parašė:

    Siūlyčiau nesvajot jog ženkliai kris RX570/580 kainos. Nors Vega generuoja daugiau MH/s bet ji ir siurbia elektra, todėl RX570/580 išlieka puiki GPU mininimui, tad niekas jų nepardavinės ir toliau pirks kadangi Vegų tiek neprigamins kad užkišti minerių subines. Paklausa išliks. Priedo keisti GPU iš vienos į kitą neverta finansiškai.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.