„Gearbest“ prasidėjo Kalėdinis išpardavimas

Nors šv. Kalėdos dar ne visai čia, „Gearbest“ jau pradėjo šventinį išpardavimą. Galbūt šio įvykio pradžios data ir nestebina, tačiau verta atkreipti dėmesį, kad išpardavimas netruks iki pat Kalėdų pradžios, o pasibaigs jau kitą pirmadienį. Tai priežastis, kodėl nedera miegoti ir dovanos reikia pradėti ieškoti jau dabar.

Nuolaidos skaitine išraiška kaip visada stebina. Štai tarp vietinės „Oukitel“ kompanijos, kuri lietuviui gali būti žinoma kaip labai nebrangaus U20 išmaniojo telefono, turinčio dvi galines kameras, gamintoja, asortimente galima rasti ir U15 Pro modelį, kuriam taikoma įspūdinga 54 procentų nuolaida. Tai 5,5″ 720p, šiek tiek ties kraštais lenktu, 2,5D ekranu pasižymintis mobilus įrenginys, varomas aštuonbranduolio „Mediatek MTK6753“ SoC lusto bei turintis 3 GB operatyvios ir 32 GB vidinės atminties „Oukitel“ papildomai akcentuoja iš aliuminio pagamintą korpusą ir 16 MP galinę kamerą, kurios „Micron“ sensorius pasižymi optine stabilizacija ir tokia, kaip „Dynamic De-noise“(supraskime triukšmo mažinimo) technologija. Pabrėžiama ir tai, kad pirštų atspaudų atrakinimo mechanizmas suveikia vos per 0.1 sekundės, o 3000 mAh bateriją lydi specialus integruotas energijos taupymo režimas, leidžiantis naudotis tik trumposiomis žinutėmis, kontaktų knyga ir skambučiais.

„Oukitel U15 Pro“ turi įdiegtą „Android 6.0“ operacinę sistemą, gauna OTG ir 4G tinklo palaikymą bei lizdą papildomai išorinei atminties kortelei (iki 128 GB). Įprasta, kad tai dvi micro SIM korteles priimantis išmanusis telefonas.

oukitelupro

 

1 Komentaras

  1. newdiamond parašė:

    gal ir yra keleteas geru pasiulymu…bet dauguma tikrai is Lietuvos nuolaido garderobo – „nuo laida nuo kvailos kainos“

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.