Gandas:„Google“ ruošiasi pirkti „Facebook“

Pasirodė labai netikėti gandai. Pasak jų, „Google“ rimtai svarsto įsigyti „Facebook“, o derybos jau yra prasidėjusios.

Galvojama, kad derybos dėl perėmimo yra gan nemažai pažengusios ir kompanijos dalinasi įvairiausiais duomenimis tarpusavyje, tarp kurių ir įvairi naudotojų informacija.

Lyg būtų negana vienos spekuliacijos kiti gandai skamba taip. Vieni šaltiniai praneša, kad netgi „Microsoft“ galvoja apie „Facebook“ pirkimą, kiti kad kaip tik „Facebook“ svarsto apie „Microsoft“ įsigyjamą. Gal tokie gandai vis dėl to reiškia, kad šios dvi kompanijos galvoja apie susijungimą?

Kaip bus iš tikro pamatysime ateityje.

google

3 Komentarai

  1. Stipena parašė:

    Na tikiuosi jog gandai išsipildys ir googlas nusipirks fajaboką, gal truputi tvarkos atsiras.

    • neblogai parašė:

      Aš paskutiniais metais kaip tik manau kad gūglas tampa šūdo krūva kuri pati sprendžia tiek kaip tavo informacija naudojama, tiek kokia sąsaja tau geriausia ir bus tau pritaikyta prieš tavo norą. Veidaknygė tuo tarpu taipogi stipriai stengiasi šnipinėti per appsus- bet bent jau vartotojo sąsaja išlieka nebloga, aiški. O ar noriu, kad iš dviejų liktų vienas didelis? Sunku pasakyti ar tai geriau- bet tikrai geriau būtų ES valdoma alternatyva.

      • Stipena parašė:

        Man nepatinka dabartine FB politika su reklamom, tarp postų vis tos pačios man neaktualios reklamos sukištos, figu man jų reikia? būtų bent į temą, bet ne kiša tokias erzinančias kad negaliu. Gali spausti kad nonoriu matyti tokių reklamų bet vistiek tos pačios spaminas, fu kaka.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.