„Gigabyte“ išleidžia „Aorus Xtreme RTX 2080 Ti“ ir „RTX 2080 WaterForce WB“

„Gigabyte“ pradžiugins tuos pirkėjus, kurie ieško RTX 2080 Ti ar RTX 2080 vaizdo plokštės su uždėtu vandens bloku. Kompanija išleidžia būtent tokias dvi vaizdo plokštes: „Aorus Xtreme RTX 2080 Ti“ ir „RTX 2080 WaterForce WB“. Jos skirtos tikriems entuziastams. Uždėtas vandens blokas pagrinde pagamintas iš nikeliuoto vario, o paviršius yra blizgus, žinoma, su RGB. Dar matome ir „Aorus“ logotipą – sakalo galvą.

„Aorus Xtreme RTX 2080 Ti“ turės 16+3 fazių maitinimo grandinę, o energija bus tiekiama per dvi 8 kontaktų jungtis. Šios vaizdo plokštės Boost dažnis bus 1770 MHz, o atmintis tiksės 14140 Mhz dažniu. „RTX 2080 WaterForce WB“ turės 12+2 fazių maitinimo grandinę ir 1890 MHz Boost dažnį, atmintis irgi veiks 14140 MHz dažniu. Nors vaizdo plokštės su vandens bloku užima tik vieną PCI vietą pagrindinėje plokštėje, bet vaizdo jungtys, esančios antroje eilėje ir vamzdelių pajungimas, verčia šias vaizdo plokštes okupuoti du lizdus.

11 Komentarai

  1. Oxymoron parašė:

    Koks pridurkas gali pirkt RGB lol :)))

  2. Strelok parašė:

    Matau cia auksto lygio diskusija vyksta. Nu gerai as ir prisidesiu. RGB is only for virgins.

  3. Gnytasis parašė:

    Matosi kad daug zmoniu neisgali kaledu egles sau nusipirkt tai naudoja rgb visus metus :D. Nepatinka tas brukamas rgb nes tikrai nesamoningai atrodo dar zinant kad uz dyka tikrai jo nededa. Pirkau gpu del stock daznio didesnio tai dabar sviecia juodoj dezej hehe.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.