„Gigabyte“ metų pradžioje susiduria su maža pagrindinių plokščių paklausa

„Gigabyte“ gauna signalus, kad jų pagrindinių plokščių paklausa neatitinka lūkesčių ir yra daug mažesnė nei prieš metus tuo pačiu laikotarpiu. Dar prisideda ir tai, kad nemažai pagrindinių darbuotojų savo karjerą nusprendė tęsti kitose kompanijose. Buvęs „Gigabyte-China“ prezidentas prisidėjo prie „Acer“, tuo tarpu „Gigabyte“ Korėjos/Japonijos biuro galva darbą rado „Foxcon Electronics“.

Pernai „Gigabyte“ sugebėjo parduoti rekordinį kiekį vaizdo plokščių, dėl ko tai įvyko, tikriausiai, nereikia sakyti. Pardavimai pakilo iki 4.4-4.5 mln. vienetų. Tai padidino kompanijos pelną beveik 69 mln. USD. Nors vaizdo plokščių padaliniu sekasi puikiai, bet pagrindinių plokščių nuperkama vis mažiau. Pernai pardavimai susitraukė apie 3.6 mln. vienetų iki mažiau nei 13 mln. vienetų.

Reikia paminėti, kad pagrindinių plokščių pardavimų mažėjimas šiemet pilnai suprantamas dalykas, nes dėl tos pačios kripto valiutų situacijos yra didelis vaizdo plokščių trūkumas. Dėl to nuperkama mažiau paprastų kompiuterių, o tuo pačiu ir pagrindinių plokščių.

1 Komentaras

  1. PCmaster2000 parašė:

    Tai kad šūdinas jų suderinamumas su kitom dalim..

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.