Gigabyte paskelbė oficialias AMD FX procesorių specifikacijas

Nors AMD FX centrinių procesorių, paremtų naująja Bulldozer architektūra, specifikacijos buvo nutekintos jau gana senokai, tačiau tik dabar vienas iš AMD partnerių Gigabyte jas patvirtino oficialiai.

AMD pagrindinių plokščių gamintojas išplatino pranešimą, jog flagmanui 990FXA-UD7 ruošiama F4 BIOS versija, kuri pilnai palaikys Bulldozer procesorius. Be abejonės, atnaujinimų sulauks ir kitos 990-os serijos motininės plokštės, todėl jų savininkai tikrai neturi ko jaudintis.

Priminsime, jog FX šeimą sudarys aštuonių, šešių ir keturių branduolių procesoriai, kurių visų maksimalus išskiriamos šilumos kiekis (TDP) svyruos nuo 95W iki 125W. Lyginant su Phenom II procesoriais, Hyper Transport magistralės pralaida pakilo nuo 4000 MT/s iki 5200MT/s, tačiau didžiausi pakitimai slypi ne kur kitur, o architektūroje. Oficialus Bulldozer išleidimas planuojamas jau šį mėnesį: arba jo viduryje, arba antroje mėnesio pusėje. Jūsų dėmesiui pateikiame Gigabyte kompanijos paviešintus FX procesorių duomenis, dėja, čia nenurodomas procesorių dažnis, kuomet aktyvi Turbo Core 2.0 funkcija.


8 Komentarai

  1. Augustazz parašė:

    mhm, laukiam bulldozeriuku 🙂

  2. Kenji parašė:

    O šitie turės integruotą vaizdo plokštę ar čia tik lliano tokie?

  3. daimonass parašė:

    Kenji -> Netures.

  4. Atavar parašė:

    Kenji- sitie integruota 3TB SSD tures. O ten tie kazkokie lllianos turi man rodos integruota maitbloki.

  5. tarciokk parašė:

    Atavar. nenusisnekek vapse trinkit tokius komentarus, moderatoriai. Zmogus klausia ne siaip sau, o tu jam tokias nesamones atsakai.

    Kenji, netures integruotos vaizdo plokstes bulldozeriai.

  6. zirnis parašė:

    😀 jis nieko blogo neparase

  7. daniukas21 parašė:

    nu ziuresim ka cia jie pristumdys |:)

  8. Atavar parašė:

    tarciokk> dometis tai nereiskia uzdavineti idiotiskus klausimus, nesugebant net pavadinimo be klaidu parasyti. Architektura jau n-metu kuriama, n-metu apie ja rasoma, apzvalgu pilna. Netgi TN straipsniu buvo ne 1 ir ne 2. Manau daugumai geda isviso butu tokiu dalyku klausinet, kai i google uztektu irasyt 2 zodzius ir po 15-30sec jau zinoti atsakyma ir plius dar gerokai daugiau, jei tai is tiesu jam butu idomu.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.