Gigabyte skuba prie Ultra Durable 5 technologinio žymėjimo

Vaizdo bei pagrindinių plokščių gamybos lyderis, "Gigabyte", šiandien anonsavo "Ultra Durable 5" technologinį žymėjimą, kuris už nugaros palieka dar visai neseniai pristatytą "Ultra Durable 4".

Kartu su "Ultra Durable 5" "Gigabyte" dar kartą pakelia pagrindinių plokščių kokybės kartelę, tik šį kartą praktiškai visas dėmesys sutelktas į energijos tiekimo centriniui procesoriui grandinę. Be standartu spėjusios tapti, dvigubą vario sluoksnį turinčios montažinės plokštės (angl. PCB) bei itin patikimų induktorių, šiuo logotipu pažymėtos pagrindinės plokštės naudos "International Rectifier" pagamintus "IR3550 PowIRstage" tranzistorius. Pasak "Gigabyte", toks derinys, susumavus temperatūrų skirtumus ir palyginus su paprastesne konstrukcija, jas geba sumažinti ~60o C. Daugybę apdovanojimų susišlavusios "IR3550 PowIRstage" mikroschemos pasižymi ne tik geresniu efektyvumu, tačiau geba tiekti procesoriui "grynesnę" ir stabilesnę elektros srovę. o tai turėtų itin patikti spartinimo mėgėjams.

Pirmosios "Gigabyte" pagrindinės su "Ultra Durable 5" žymėjimu bus LGA1155 sistemai skirta "Z77X-UP7" ir LGA2011 pritaikytos "X79S-UP5 WIFI" bei "X79-UP4". Panašu, jog šis žymėjimas pasieks ir AMD FM2 lizdą, kuriam artimiausiu metu ketinama pasiųlyti "F2A85X-UP4" modelį.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.