„Gmail“ išvaizda šiemet pasikeis

Kitą savaitę naudotojai galės išbandyti naują „Gmail“ išvaizdą, kuri sujungia „Gmail“, „Google Meet“, „Google Chat“ ir „Google Spaces“ į vieną sritį. „Google“ planuoja šį pakeitimą išleisti visiems naudotojams ir padaryti jį standartu iki antrojo šių metų ketvirčio pabaigos. Nuo vasario 8 d. „Gmail“ naudotojai gali pradėti matyti raginimą, kuriame bus prašoma išbandyti naują formatą.

„Google“ pateikė ekrano kopiją, kurioje rodoma sąsaja, panaši į dabartinę „Gmail“ išvaizdą, bet su kitomis paslaugomis, pateiktomis kairėje ekrano pusėje. „Google“ teigia, kad naudotojai efektyviau matys informaciją iš visų jos darbo srities paslaugų. „Chat“, „Spaces“ ir „Meet“ galiausiai taip pat bus galima ieškoti per „Gmail“ paieškos juostą.

Prisijungę į pirmąjį etapą galės, bet kada grįžti prie dabartinės „Gmail“ išvaizdos. Nuo balandžio mėn. „Google“ visiems naudotojams pristatys naują išvaizdą, kaip numatytąją. Tačiau jie vis tiek galės grįžti prie senesnės sąsajos iki 2022 m. antrojo ketvirčio pabaigos. Nuo antrojo ketvirčio pabaigos naujoji išvaizda taps numatytaja ir nebebus galimybės jos keisti.

3 Komentarai

  1. iTroubl3 parašė:

    Naudoju tik patį gmail, tad šis atnaujinimas man nelabai reikalingas 😀

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.