Google Nexus One kaina, fotografijos

Vis daugiau naujienų ir pranešimų iš interneto ir įvairių naujienų portalų atkeliauja apie artėjantį Google kompanijos telefoną Nexus One, kuris, pasak pranešimų, be subsidijų kainuos 530 JAV dolerių.

Aiškėja ir tai, kad kompanija visgi nepardavinės telefono už savikainą, kaip daugelis manė iki šiol, tačiau bandys kiek uždirbti ir už telefono pardavimus. Pigesnę telefono versiją bus galima įsigyti su dviejų metų sutartimi bei 180 JAV dolerių priemoka. Išmanusis įrenginys neturėtų būti vadinamas Google Phone, o bus pardavinėjamas jau eile kartų minėtu Nexus One vardu.

Taip pat pasirodžiusios Nexus One fotografijos atskleidžia, kad telefonas nėra kažkuo išskirtinis jį lyginant su kitais Android gaminiais. Tiesa, jis atrodo gražiai, bet įžiūrėti kažką ypatingo yra sunku. Google siūlys ir minėtą kontraktų „sistemą“ JAV gyventojams, tad šis gaminys taps tokiu pat sunkiai ar nenoriai prieinamu, kaip Apple iPhone su savo partneriu AT&T, tačiau tikėtina, kad kompanijas siūlys ir „atrakintas“ jo versijas.


6 Komentarai

  1. Crembo parašė:

    Šiaip aš nematau tikslo kodėl \"užrakinti\" telefonus vienam tinklui (t.y. kaip iPhone), argi jie nenori daugiau uždirbti ?

  2. ligonis parašė:

    jei visi gali taip lengvai imti ir turet – nevisi jo taip nores.

  3. svedas parašė:

    tai dar bbz kiek tas tinklas tau sumoka, jei neapsimoketu nieks nerakintu.

  4. kasharas parašė:

    iPhone\’us gali ir nepririštus pirkt, bet moki ~2k litų 🙂 tai tenka rinktis kas geriau ar iškarto tuos pinigus sumokėt ar per pora metų

  5. Crescendo parašė:

    uuu gPhone 😀

  6. PauliusBa parašė:

    Čia HTC su ekranu iš HD2. Nice 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.