Gran Turismo 5 pasirodys dar šiemet?

Vienas iš Polophyno Digital atstovų, tiksliau Kazunoris Yamauchis, kuris yra puikiai žinomas ir stovi už visos Gran Turismo lenktynių serijos, interviu metu mestelėjo frazę, kad Gran Turismo 5 tapo auksiniu ir jo originalios kopijos jau yra gaminamos.

Nepaisant to fakto, tiek patys žaidimo plėtotojai Polyphony Digital, tiek ir leidėjas Sony nepraneša, kada žaidimas pasirodys iš tiesų. Kai kurie mažmenininkai tikina, kad žaidimą jau turės prieš pat šventinį sezoną, gruodžio pradžioje, tačiau tai tegali būti sumanus planas parduoti daugiau žaidimo išankstinių užsakymų.

Galime priminti, kad Gran Turismo 5 mus žada nustebinti, o šis išskirtinai PlayStation 3 žaidimų kompiuteriui skirtas lenktynių žaidimas jau kuriamas šešerius metus, o jo kūrimas jau kainavo kiek daugiau nei 60 milijonų dolerių. Gran Turismo 5 nori atimti karūną iš konkurento Forza Motorsport 3, kuris kol kas laikomas geriausiu šio žanro atstovu ir yra skirtas išskirtinai konkurentų gaminiui Xbox 360.

6 Komentarai

  1. antikristas parašė:

    GT5 ir nesiruošia atimt karūnos is FM3, nes tai seniau padarė GT5P.

  2. SB parašė:

    GT5P su penkiomis mašinomis ir keliomis trasomis, taip pat gana dideliu neišbaigtumu net ir demonstracinei versijai, atėmė karūną iš FM3? Argi ne visad GT serijos arkliukas buvo labai daug mašinų? Nežinau, už ką tu, bet FM3 kol kas yra geriausia, ką turime. Kaip bus su GT5, matysim, turiu ir PS3, išbandysim.

  3. lightray parašė:

    omg kaip laukiu:D

  4. zirnis parašė:

    neipatinga FM3, per kelias savaites atsiszaidziau pakankamai, is pradziu kazkiek idomu gauti naujesne ir galingesne auto, o poto lieka tik rutina, stampuoji ratus ir lauki kol gausi nauja masina, priedo tos klases, tai ir nesuprasi, kur jus regejote tokius dalykus? kazkokia pieva, niekur taip neskirstomi automobiliai. Net ant 11 metu senumo gran turismo 2 smagiau, pasiemi pradzioje senuka, pasitobulini, kad galetum pakovoti ir varzaisi su kuo nori.

  5. Creative64x2 parašė:

    Žaidimas turės būt stiprus, bet grafine prasme pavėluota daug metų

  6. antikristas parašė:

    Creative64x2> tai iki šiol išleisti lenktynių žaidimai (Dirt, FM ir t.t.) grafine prasme atsilikę dešimtmečiais?
    SB> nevisada GT serijos arkliukas buvo auto kiekis (arkliukų turi daug daugiau), beto čia nerodiklis, kad žaidimo gerumas priklauso nuo tai. Matau nesupratai ką norėjau pasakyt. jei nebūtum parašęs straipsnyje paskutinio sakinio, nebūtų ir mano komentaro, nes tas sakinys visiškai idiotiškai skambantis.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.