„Grand Theft Auto V“ atnaujinimas naujos kartos konsolėms pasirodys lapkričio mėnesį

„Rockstar Games“ patvirtino, kad „Grand Theft Auto V“ ir „Grand Theft Auto Online“ sulauks atnaujinimų ir pagerinimų „PlayStation 5“, „Xbox Series X“ ir „Xbox Series S“ konsolėms. Atnaujinimo išleidimo data bus lapkričio 11 diena. Kol kas naujos kartos konsolių žaidėjai GTA V gali naudoti tik pasitelkdami atgalinio suderinamumo režimą.

Tai bus ne tik atnaujinimas, skirtas pagerinti grafiką, bet taip pat sulauksime naujų funkcijų ir dar daugiau. Kol kas tiksliai nedetalizuojama kokie tie atnaujinimai bus. Su atnaujinimu GTA Online taps atskiru žaidimu ir taip bus tiek PS5, tiek Xbox platformose. „PlayStation 5“ žaidėjai taip pat gaus GTA Online prieigą tris mėnesius nemokamai po išleidimo. Kol kas nepranešama, ar šią pagerintą GTA V versiją gaus ir asmeninių kompiuterių žaidėjai.

Atnaujintas GTA V žaidimas bus siūlomas jau su trečia konsolių karta. Tai yra aiškiausias faktas, kad jau laikas išleisti GTA VI, bet apie tai informacija kol kas yra labai miglota.

2 Komentarai

  1. GreenZebra parašė:

    Idomu kaip jie bandys perspjauti GTA 5 su GTA 6, nes jei jau ant 5 grafikos patobulinimus atnesa.

    • SoTOP parašė:

      Jei Rockstar nepasišiukšlins kaip pvz. CDPR, tai lengvai nuneš GTA5 su GTA6. Ne tik grafika svarbu yra, GTA5 yra žaidimas kurtas PS3 konsolės lygio sistemoms, dėl to turi daugybę apribojimų palyginus su tuo, ką dabar galima sukurti PS5 lygio sistemoms. Šuolis tarp GTA5 ir GTA6 turėtų būti kaip tarp GTA:SA ir GTA4 jeigu Rockstar nesivaikys greitų pinigų.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.