„Grand Theft Auto VI“ greičiausiai pasirodys jau 2024-aisiais

Šiuo metu „Grand Theft Auto VI“ yra pats laukiamiausias kompiuterinis žaidimas. Nieko keisto – penkių metų tarpas tarp „GTA IV“ ir „GTA V“ daug kam atrodė kaip labai ilgas, o dabar paskutinį kartą visiškai naujas šios legendinės serijos atstovas debiutavo beveik prieš dešimt metų.

Vakar įvykusioje „Take Two“ investuotojų konferencijoje buvo paskelbti ne tik pasiekti rezultatai, bet ir artimiausios ateities planai. Kompanijai turėtų būti išskirtiniai 2025 fiskaliniai metai. Jie prasideda 2024-ųjų balandį ir baigiasi 2025-ųjų kovą.

Žvelgiant į ateitį, 2025 fiskaliniai metai mūsų įmonei yra labai laukiami. <…> 2025 fiskaliniais metais tikimės įžengti į naują erą išleisdami keletą novatoriškų projektų, kurie, mūsų nuomone, nustatys naujus žaidimų pramonės standartus ir leis mums sulaukti užsakymų už daugiau nei 8 mlrd. USD.

Priešingai, nei buvo laukta, „Grand Theft Auto VI“ pavadinimas pranešime nėra minimas, tačiau siekiai yra tikrai labai aukšti ir sunku būtų įsivaizduoti, kas kitas galėtų leisti pasiekti tokius aukštus rezultatus. Kad produktas spėtų sugeneruoti pardavimus, žaidimas turėtų būti pristatytas iki kalendorinių 2024-ųjų pabaigos.

Nuo pirmojo „Grand Theft Auto V“ pristatomojo filmuko debiuto iki žaidimo išleidimo prabėgo du metai. Kodėl iki šiol nesulaukėme jokio oficialaus anonso? Panašu, kad oficialus naujo žaidimo anonsas gali sumenkinti pajamas, gaunamas iš „Grand Theft Auto Online“ pardavimų, o kūrėjams sukelti žaidėjų susidomėjimą naujuoju projektu tikrai nereikės daug laiko.

6 Komentarai

  1. iTroubl3 parašė:

    Sklinda gandai, kad žaidimą sukurti kainuos 1-2 milijardus dolerių, kas yra rekordinė suma žaidimui, pirmtakui rodos 300k buvo skirta. Tikrai įdomu ko sulauksime 🙂

  2. Povilas parašė:

    Taciau tai visiskai neitakoja zaidimo kokybes ar gerumo 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.