G.Skill pristatė SSD kaupiklį su SF-2000 valdikliu

G.Skill prisijungė prie tokių gamintojų kaip OCZ, Patriot ar Super Talent ir savo kietos būsenos kaupikluose pradėjo naudoti naujuosius SF-2000 šeimos valdiklius. CeBIT parodoje jie pristatė gaminius su antrosios kartos valdikliais.

Phoenix II SSD, taip pavadinti naujieji diskai, yra 2.5 colių formato, turi SATA 6.0 jungtį, o jų viduje galime rasti 25nm MLC NAND Flash atminties lustus. Jų dėka bus galima pasiekti 550 MB/s informacijos nuskaitymo ir 500MB/s rašymo greičius. Perkant bus galima pasirinkti iš 60GB, 120GB ir 240 GB versijų.

Prekyboje šie gaminiai turėtų pasirodyti artimiausiu metu.

6 Komentarai

  1. Metanabol parašė:

    Ech, galėtų taip pat suknisti g33k\’ai (maždaug tokius vadina ale programuotojais) irgi tobulinti savo scriptus (kadangi realiai programuoti moka vienetai, kiti tik trina subines, nes nolifina žaidimus). Dabar ar ten 500MB ar GB skaitys per sekundę, vistiek viskas suksis lėtai, nes niekas neišnaudoja, nes tiesiog nesugeba suprogramuot taip, kad išnaudotų. Geriau iš gatavų scriptų, engine\’u sulipina kas papuola, textūrų pripaišo ir va tau: cod BO ir t.t.t.

  2. ligonis parašė:

    Metanabol: tie geekai nematys problemos, kad ju teksto editorius(notepado analogas) naudoja 150MB atminties, net neatidarius jokio failo, nes juk modernus kompiuteriai turi daug ram\’o ir jiem tie 150MB nera daug 😀

    …bet smagu pasvajot apie geresni pasauli 🙂

  3. SB parašė:

    As megstu SSD, nes net nespeji mygtuko paspaust, o Windows jau uzsikrove.

  4. Atavar parašė:

    SB – tai blogai… cia sakyciau didelis trukumas. Matyt turi brokuota produkta.
    Man labiau patinka, kai Win uzsikrauna tik paspaudus mygtuka 🙂

  5. Crembo parašė:

    Nesuprantu ką tu ten pezi Metanabol. Prie ko čia programuotojai?

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.