„GTAVI.com“ domeno užregistravimas įplieskė ugnį dėl GTA VI žaidimo atskleidimo

Daugelis žaidėjų pasakytų, kad tikrai laukia „Grand Thef Auto VI“ žaidimo. „Rockstar“ apie savo planus nekalba ir informacijos apie žaidimo kūrimo eigą neteikia, tad mums lieka tik gandai. Labai įdomu, kad kovo 23 dieną „Take-Two Interactive“ užregistravo domeną „GTAVI.com“ pavadinimu. Nesunku suprasti, ką tai reiškia. Mes artėjame prie GTA VI žaidimo išleidimo. Priminsime, kad „Take-Two Interactive“ valdo „Rockstar“ ir „2K Games“. Kol kas domenas yra sukurtas tiesiog norint turėti garantuotą svetainę žaidimui. Jei reikėtų spėti man, tai sakyčiau, kad GTA VI nebus išleidžiamas tol, kol nesulauksime naujos kartos konsolių. Žinoma, pirma dar turime sulaukti pranešimo iš „Rockstar“.

Per kelis metus apie GTA VI buvo kalbama daug. Manoma, kad žaidimas turės didžiausią atvirą pasaulį per frančizės istoriją. Taip pat turėtume gauti galimybę keliauti tarp išgalvotų GTA VI miestų pasinaudojant aerouostais ar kitais greito keliavimo būdais. Žaidėjams turėtų būti suteikta galimybė valdyti kelis veikėjus ir galimybė vykdyti misijas individualiai ar kartu.

2 Komentarai

  1. Maariux parašė:

    Domenas sukurtas 2006m, atnaujintas šią sav. greičiausiai dėl to, kad galiojimas baigiadi po 2 mėn.
    Iš nieko padarė sensaciją 🙂 Na, bet bent jau pletkams peno bus 🙂

    • adex parašė:

      Tai jau tikrai kad is nieko, nes netgi gtavii.com ir gtaviii.com redirectina i rockstar games puslapi. Tai tipo kazka turetu reiksti 😀 turbut pats domeno savininkas yra vienas tu domenu spekulentu, nezinau kaip tiksliai juos ivardinti, tai pats ir ispute sita burbula kad pasireklamuotu ir tuo paciu domeno verte pakeltu

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.