„Haswell Refresh“ pasirodys mėnesiu anksčiau

Nors „Intel“ planavo dabartinių staliniams kompiuteriams skirtų „Haswell“ procesorių debiutą gegužę, gigantas nutarė oficialų išleidimą kiek paankstinti. Remiantis tarp pagrindinių plokščių gamintojų cirkuliuojančia Taivano žiniasklaida, „Haswell Refresh“ pristatymas atkeliamas į balandžio mėnėsį.

Toks „Intel“ nežymus skubėjimas vis dėlto gąsdina dalį pagrindinių plokščių gamintojų, kurie baiminasi, kad gali nespėti išparduoti susikaupusias 8-os serijos pagrindines, nors, tikinama, kadatnaujinti procesoriai bus pilnai suderinami su dabartiniais mikroschemų rinkiniais. Tuo tarpu 9-os serijos lusto paleidimas į rinką nėra ansktinamas ir pagrindinių plokščių gamintojai nesugebės paruošti atnaujinimus kartu su „Haswell Refresh“ procesoriais. 9-os serijos motininių plokščių debiutas – gegužę.

Manoma, kad antrajame metų ketvirtyje „Intel“ į rinką paleis apie 20 atnaujintų „Haswell“ procesorių, o trečiajame ketvirtyje išriedės ir modeliai su K bei E žymomis. Tiesa, numatomi atnaujinimai – labai subtilūs.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.