„Hitman III“ bus išskirtinai pardavinėjamas „Epic Games“ žaidimų parduotuvėje

„IO Interective“ išleido naują  „Hitman III“ treilerį, kuriame galime pamatyti antrą žaidimo vietą: „Dartmoor“. Kompanija taip pat pranešė, kad „Hitman III“ žaidimas bus išskirtinai pardavinėjamas „Epic Games“ žaidimų parduotuvėje vienus metus. Tai tikrai nepatiks daugumai žaidėjų, kai išskirtiniai žaidimai kurioje nors platformoje yra pasiekiami sunkiau.

Gerai tai, kad žaidėjai galės savo ankstesnius pasiekimus iš „Steam“ platformos perkelti į „Hitman III“ žaidimą „Epic Games“ platformoje. Taip pat pranešama, kad „Hitman Game of the Year Edition“ žaidimas bus nemokamai atiduodamas rugpjūčio 27 – rugsėjo 3 dienomis „Epic Games“ žaidimų parduotuvėje.

17 Komentarai

  1. kernelis parašė:

    Didieji pro-consumer ir pro-competitive korifejai eilini timed exclusive’a padare… Vartotojai negali nusipirkti Fortnite is niekur, isskyrus app store – Apple is evil. Vartotojai negali N zaidimu metus laiko pirkti is niekur, isskyrus EPIC shit store – gerieji „monopoliju griovejai“ 😀

    • Stipena parašė:

      +1.
      EGS makes piracy great again.

    • adex parašė:

      na cia tas etiketes kaip ,,monopoliu griovejai“ patys useriai susigalvoja ir lipdo. kad tai pelno siekianti parduotuve tai cia viesa paslaptis, zaidzia ir reklamuojasi kaip kas ismano, kaip ir sutartis su devais sudarineja pagal ivairias salygas kaip kam patogiau ir priimtiniau

    • newdiamond parašė:

      gal tu nuvaziuok prie juros. Apple gynejas dar vienas atsirado apelsinus su obuoliais pradejo lyginti.

      PS4 isvis tada evil su savo exclusive, nes dauguma zaidimu nera ant PC pagal tavo logika…

      Time exclusive kas cia naujo ? kas cia evil ? developeriui tai apsimoka, o ne plius 30 proc nuo pelno…

      Niekas netrukdo kitiems kovoti del eksclusive…

      • Stipena parašė:

        O kuom tai apsimoka vartotojui? Kodėl keliate kažkokių godžių dev/pulisher’ių interesus aukščiau savo? Man asmeniškai visiškai nusispjaut į jų finansus jeigu jiems nerūpi vartotojai. Jei būtų sumažinę AAA žaidimų kainas nuo 60€ iki 50€ tada būtų viskas ok, bet čia atėjo, prikišo pagalių į ratus ir pasiskelbė kaip darantys gerą darbą.

      • kernelis parašė:

        Prie juros vaziuosiu rudenio vidury/gale. Man patinka, kai buna maziau zmoniu ir daugiau ramybes 😉

        As Apple neginu, bet pagal tave, turbut jeigu ant jo aktyviai nestumi, reiskia, kad gini 😀 OK.

        Man rodos savaime aisku, kad bet kokie exclusive’ai yra „evil“ is vartotojo perspektyvos. Taip, SONY sia prasme dar didesnis „evil“. Tai nekeicia fakto, kad kai kurie PS exclusive’ai yra masterpiece, del ko man nepatinka kompanijai priskirt kazkok iviena label’i. Daug kompaniju taiko sudinas praktikas, bet daug ju padaro ir geru produktu. Toks gyvenimas. Niekur nesakiau, kad EPIC’as apskritai yra „evil“, tik sakiau, kad jis yra kiek hipokritas, nes toks yra 😀

        Timed exclusives nieko naujo. Tai nieko nekeicia sioje temoje. Taip, developer’iui apsimoka, nes EPIC’as jiem maisa doleriu duoda. Man neapsimoka. As neturiu jokio noro naudoti kelis launcher’ius. Po siai dienai as naudoju tik Steam, didziaja dalimi del to, kad jis vienintelis turi native ir translated (proton layer) Linux support’a. EGS timed exclusive’ai sukuria dirbtina limitacija, kai esi priverstas naudot kita launcher’i. Tai objektyvus vartotojo laisves sumazinimas, nors ir ne toks ziaurius, kaip PS atveju. Jeigu tau asmeniskai tai nera problema – cool, tavo reikalas. Yra daug zmoniu, kuriem tai problema. Cia atsakiau i ta zemesni komentara, kad nerasyt dvieju.

        Kovoti niekas netrukdo. Niekas netrukdo ir naudoti antivartotojiskas ir uzdaru sistemu praktikas. Tu tikrai nori gyventi tokiam pasaulyje, kur skirtingos parduotuves konkuruoja ne kainom ir fyceriais, o turimais exclusive’ais? As tai nenoriu, uz tai ir neigiamai atsiliepiu apie EGS timed.

  2. Strelok parašė:

    aš pabūsiu devil advocate. Iš Epic Game Store gavau daug daugiau free stuff negu iš Steam, geresni deal’ai žaidimams negu per Steam, iš developerių paima mažesnę dalį nuo pardavimų. Sukuria bent kokią konkurenciją Steam’o platformai ir vienintelio dalyko ko pasigedau, tai mod’ų palaikymo, nes manęs asmeniškai nedomina jokie achievements, levels, kortelės ir t.t. Dėl exclusives, tai visa kaltę gauna EGS, bet patys devs priima sprendimus kokioje platformoje pardavinėti savo produktą.

  3. TomasP parašė:

    Kaip peiliu į nugarą žmonėms kurie parėmė pirmas dvi dalis.

  4. cinikas parašė:

    apple is fortnite pasidare 1kkk doleriu pelno…ir net nera zaidimo kurejai…Kazkaip nesu obaliu fanas…bet tikiuos adroid pasiduos epicams ir bus fortnite „exclusive“ ant android….gales laizyti pirstus apple…

  5. SoTOP parašė:

    Man asmeniškai tai geriau kelios stiprios skirtingos žaidimų parduotuvės negu viena visiška monopolininkė.

    • Stipena parašė:

      Jeigu atsirado konkurencija, tai kur tas kainų mažėjimas?

      • SoTOP parašė:

        Čia yra sudėtinga sistema, taip neveikia kad „pas mus 5€ pigiau“ ir visi iškart sulekia į EGS. Būtų Steam 60€ žaidimas, o EGS po 55€ – pirktum iš EGS? Arba 10€ prieš 9€? Nes kiek aš esu matęs žmonių Gabe garbinant, tai toks skirtumas būtų per mažas, o parduotuvei – milžiniškas. Geras pvz. šita tema yra CP2077, GOG kaina tokia pati kaip Steam. Nors galėtų būti kokie 50€, bet CDPR šituos niuansus už mane daug geriau žinantys vis tiek nusprendė, kad mažinti kainą neapsimoka.

  6. aiwaris parašė:

    tai kad viena tokia stipri parduotuve ir tera tai steam kad ir koks devil ji bebutu o visos kitos tai tik mazi plesrus kilbukai aplink ja plaukiojantys ir taikantis i maza grobio kasneli 😀

  7. kernelis parašė:

    Apple is Fortnite uzdirbo ne 1kkk, o ~360mil. Kas reiskia, jog butent EPIC’as uzdirbo virs 1kkk ant Apple app store ir jam to pasirode maza. Matot liko nuskriaustas jis. Nebutu pardavinejes visai, nebutu is vis nieko uzdirbes. Cia eilinis korporatyvinio kapitalizmo kontoros noras uzdirbti ne siaip didelius pinigus, o uzdirbti maksimaliai imanomus pinigus. Gerai nors tai, kad ju taikinys siuo atveju yra kita korporatyvinio kapitalizmo kontora, o ne end user’iai.

    Manau niekas cia nera pries konkurencija ir pries stipriu, lygiaverciu zaidimu parduotuviu buvima. As bent nesu pries tai. Norejau pazymeti konkreciai tai, kad EPIC’as yra hipokritai ir tiek. Su savo „Free Fortnite“ kampanija marketinasi kaip pro-consumer’iai studami ant Apple, kai patys daro timed exclusives. Cia mano esmine mintis, o ne anti-EPIC apskritai. Jeigu jie daro tokius dalykus, kai yra „underdog“ pozicijoje, tai klausimas ka jie darytu, kai butu Valve pozicijoje.

    As uz normalia konkurencija, o ne tokia, kurioje vartotojai praranda pasirinkimus.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.