HP anonsavo net 14 nešiojamųjų su AMD procesoriais

Didžiausias pasaulyje asmeninių kompiuterių gamintojas HP vakar savo pranešime spaudai rašė, kad ketina pristatyti net 14 naujų nešiojamųjų su AMD procesoriais. Kaip teigė pati kompanija, tai bus didžiausias toks pristatymas kompanijos istorijoje.

Žinoma, mes kalbame apie iki šiol vienu metu HP pristatytus nešiojamuosius, kurie pasižymėjo AMD procesoriais. O pastaroji kompanija turi tikrai dėl ko džiūgauti, nes Vision ir Vision Pro technologijomis pagrįsti nešiojamieji, kaip teigia HP, bus nutaikyti į visas galimas kainos bei spartos zonas. Tai reiškia, jog asmeninių kompiuterių gamintojas pristatys tiek įprastiems vartotojams, tiek ir verslui skirtus nešiojamuosius, kuriuos varys AMD centriniai procesoriai.

Mes kalbame apie HP Pavillion nešiojamuosius, Compaq seriją bei verslo klientams skirtą HP ProBook. Tikėtina, kad sparčiausieji nešiojamieji pasižymės AMD Phenom II mobiliais procesoriais – tiek dviejų, tiek ir trijų bei keturių branduolių. Pigesnius modelius varys AMD Turion II, Athlon bei V-Series centriniai procesoriai.

Pranešimą spaudai bei daugiau informacijos, taip pat nešiojamuosius, kuriuose išvysime naujuosius AMD centrinius procesorius kartu su Vision technologija, galite rasti čia.

2 Komentarai

  1. raimisrgt parašė:

    krutai, laukiam kada LT pasirodys 🙂

  2. mindzia parašė:

    pagal ideja lietuvoje bus Liepos menesi

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.