HP Slate – dar vienas nuostabus planšetas (Video)

Buvo manyta, kad Microsoft pristatys HP pagamintą Courier planšetinį kompiuterį, tačiau gali būti, kad HP Slate ir Courier yra vienas ir tas pats arba net atskiri produktai, tačiau apie pastarąjį neišgirdome nei žodžio. Šiandien S. Ballmeris parodos metu pademonstravo šio įrenginio prototipą, kaip ir kitų dviejų gamintojų Slate įrenginius, kuriuos galite pamatyti video reportaže.

Žinoma, informacijos kol kas net labai mažai. Kompanija pademonstravo Archos, Pegatron ir minėto HP prototipus. Žinome tik tai, kad produktai yra tiesiog savotiški nešiojamieji asmeniniai kompiuteriai, kurie turi daugiajutiminį ekraną bei gali padaryti tai, ką padaro ir paprastas kompiuteris. Jie visi varomi Windows 7 operacinės sistemos pagalba. Be abejos, HP kartu su produktu veikiausiai pristatys ir programinę įrangą su multimedijai pritaikyta vartotojo sąsaja. Microsoft atstovai į pastarąjį gaminį atkreipė daugiausiai dėmesio, kas nušviečia glaudžius šių kompanijų ryšius.

HP Slate numatytas šiems metams, galbūt net pasirodys pirmosios pusės pabaigoje. S. Ballmeris produkto pristatymo metu buvo paleidęs PC Kindle programinę įrangą, taip pat Frogger žaidimą. Mes taipogi pateikiame oficialias produkto fotografijas ir trumpą anonso filmuką. Tik pasirodys daugiau informacijos apie naujo tipo Slate kompiuterius, būtinai pranešime.

6 Komentarai

  1. Crembo parašė:

    Nu ką, yra paprasti kompiuteriai, laptopai, netbookai ir dabar slate\’ai? 😀 Iš lėto artėjam prie filmo apie ateitį 😛

  2. nugat parašė:

    Esmė nesikeičia,kas liečia kompiuterius,laptopus,ir t.t.
    Nes viskas,skirta naudojimui.
    Keičiasi tik dydžiai,sparta,masė,medžiagos…kaina 🙂

  3. ligonis parašė:

    o kitados buvo tik CRT displejai ir balta deze. o dabar ir LCD ir LED ir projektoriai + klaviatura arba touchscreenas arba dra velniai zino koks sensorius.
    dziaugiuosi, kad turejau proga stebeti beveik visa kompiuteriu raida tiesiogiai. 🙂

  4. Flylal parašė:

    nu manes nesužavėjo. didelis iphone ir tiek. nu aisq negalima taip sakyt, bet vistiek. man tikras plansetas zemiau pateiktoje naujienoje \"HP TouchSmart TM2\".
    ka su tokiu dideliu iphone galima veikt? neturi normalios klavieturos, nepatogu rankose laikyt. Kaip ziuret filmus, sau pries akis ekrana su rankom laikyt? nu zodziu…

  5. vyciokaz90 parašė:

    Koks čia tau iphone, gi windows 7 įdėta, nėra ką lygint…

  6. Fostil parašė:

    Vat cia jau tikrai geras plansetas/pc derinukas. Plansetu minusas jog softo nepakeitinesi, o cia viskas viename, toki jau ir pats noreciau tureti ateity, vaziuojant i uzsieni, i kita miesta, ar siaip kur tikrai praverstu toks pc.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.