HP visgi ruošia papildomą TouchPad partiją

Manau ne vienas iš jūsų praėjusią savaitę girdėjo istoriją apie tai, jog IT rinkos gigantas HP persitvarko ir atsisako kai kurių savo padalinių. Dėl to, jog TouchPad planšetinio kompiuterio kaina nukrito, jo paklausa išaugo tiesiog nežmoniškai.

HP į tai, žinoma, sureagavo ir technikos portalai praneša, kad kompanija nusprendė pagaminti papildomą šių oficialiai jau mirusių planšetinių kompiuterių, varomų webOS operacine sistema, partiją, nes jų paklausa viršijo visus lūkesčius.

JAV likusios HP TouchPad atsargos buvo iš parduotos vos per dvi dienas, o per jas įrenginys kainavo viso labo 99 JAV dolerius, tai yra net penkis kartus pigiau, nei po jo starto, kas, kas be ko, labai jau nudžiugino potencialius klientus.

HP padidėjusių pardavimų nesitikėjo ir paruoš naują TouchPad partiją, kuri kainuos 199 JAV dolerius. Jei naujai pasiūlytų įrenginių niekas nepirks, kompanija turi atsarginį planą – juos ir vėl siūlyti po 99 JAV dolerius ir ateityje papildomų planšetinio kompiuterio partijų nebegamins.

2 Komentarai

  1. Fostil parašė:

    Ir ka gi tai reiskia? Ogi tai, jog tu plansetu reali kaina nevirsija ne varganu 200$, ir su tokia kaina jie vis tiek dar uzdirba. Tai ka jau be kalbet apie kitu gamintoju sveiku protu nesuvokiama antkaini.

  2. Pasisiauses parašė:

    Dėl savikainos: http://www.techspot.com/news/42823-isuppli-apples-ipad-2-costs-33325-to-build.html
    Kitų gamintojų savikainos analogiškos.

    Aš manau HP tiesiog bando iškišti WebOS kuo didesniam vartotojų skaičiui. Šiek tiek pinigų praras pardavinėdami už labai mažą kainą, bet rinkos dalis yra brangesnė 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.