HTC Raider 4G – kompanijos flagmanas su LTE ryšiu

Taivaniečiai HTC šiandien Pietų Korėjos rinkai pristatė naują savo išmanųjį telefoną-flagmaną Raider 4G, kurį varo Google Android operacinė sistema. Naujasis įrenginys įdomus tuo, jog palaiko LTE 100 Mbps bevielį interneto ryšį.

Kitos HTC Raider 4G specifikacijos taip pat stebina – dviejų branduolių, 1.5GHz dažniu besidarbuojantis procesorius, net 4.5 colio įstrižainės qHD rezoliucijos, tai yra 960×540 taško, prisilietimui jautrus IPS tipo ekranas ir 1GB darbinės atminties.

Išmanusis įrenginys taipogi turi 16GB vidinės atminties, 8MP raiškos galinę kamerą su dviguba LED blykste ir priekinę 1.3MP raiškos. Telefoną varo Google Android 2.3 Gingerbread operacinė sistema su HTC Sense vartotojo sąsaja.

Deja, tačiau HTC Raider 4G kaina nepranešama, tačiau labai tikėtina, kad šio modelio sulauksime ir mes, europiečiai. Štai net mes, lietuviai, turime 4G LTE ryšį savo miestuose, tačiau mums trūksta įrenginių jį išnaudoti. Tokiu galėtu tapti HTC Raider 4G išmanusis telefonas.

2 Komentarai

  1. Jordan parašė:

    nu jo kaina manau 600 svareliu sieks 🙂

  2. hakert parašė:

    galetu prisimint htc tokius telfenos kaip s740 ar s710 jei nauja isleistu tokio tipo telfo iskart imciau tie skrin tuch man viskis nepatinka o ten gali buti kaip paprastas ragalis arba su kwerti klavietu ten tai buvo daigtai

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.