Į CES 2018 „Phanteks“ atsivežė nebrangių korpusų ir išskirtinių maitinimo šaltinių

Kompiuteriais besidominčiam lietuviui jau tikrai girdėta kompanija „Phanteks“ nutarė išplėsti „Eclipse“ korpusų gamą. Į šių metų parodą gamintojas atsivežė dar namatytų spalvų (raudonos, baltos, juodos) P300 ir naują ATX formato modelį – P350X.

Pakankamai kompaktiškas, plieninę konstrukciją ir ABS plastiko detalių turintis P350X yra pozicionuojamas tarp dabartinių P300 ir P400 modelių. Pro grūdinto stiklo šoninį langą matosi iš dviejų kamerų sudaryta erdvė. Priekyje palikta vieta maksimalaus 280 mm ilgio radiatoriui arba 2x 140 mm ventiliatoriams, viršuje 2x 140 mm arba 1x 120 mm ventiliatoriams. Ši „Phanteks“ pateikiama informacija šiek tiek kertasi su logika, tačiau esame tikri, kad „Phanteks“ nepašykštės bent vieno orą ištraukiančio ventiliatoriaus. P350X talpina porą 3,5″ HDD ir vieną 2,5″ SSD, kadangi pridedamas tik vienas dėklas, nors vietų iš viso dvi. 70 USD rekomendacinę kainą turinčiame korpuse integruotas RGB LED pašvietimas, kuris suderinamas su „Asus AURA“ ir „MSI Mystic Lightning“. Kol kas „Phanteks“ kalba tik apie juodą šio korpuso versiją.

„Phanteks“ maitinimo šaltiniai – kur kas didesnė naujiena. „Revolt X“ modelis, konkrečiai 1200 W galios, skirtas dvigubų sistemų šeimininkams, kadangi turi 2x ATX24V kabelius ir 3x EPS12V. Tai itin tamprią įtampų reguliaciją ir 80+ Platinum efektyvumo sertifikatą turintis įrenginys, kuris papildomai siūlo 8x 6+2-pin PCIe jungtis. Maitinimo šaltinyje integruotas ventiliatorius palaiko hibridinį režimą. Jeigu „Revolt X“ buvo sukurtas aprūpinti dvi individualias viename korpuse esančias sistemas, tai „Revolt Pro“, tiksliau du jų, skirti tiekti energiją vienai sistemai. Tai vadinami redundancy tipo maitinimo šaltiniai, kurie bus pasiūlyti 850 W ir 1000 W galios modeliais išties nišinei auditorijai.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.