Į prašmatniąją „AOC V5″ seriją įtraukti USB-C monitoriai su internetine vaizdo kamera

Tinkamas vaizdo konferencijoms
Į prašmatniąją „AOC V5″ seriją įtraukti USB-C monitoriai su internetine vaizdo kamera

Amsterdamas, 2022 m. rugpjūčio 19 d. – Ekranų specialistas AOC atskleidžia tris naujus daugiafunkcinius „V5″ serijos monitorius, skirtus namų biurų naudotojams ir studentams – kaip tik laiku prieš artėjantį semestrą. Trijų dydžių (24″/60,4 cm „24V5CW„, 27″/68,6 cm „Q27V5CW“ ir 34″/86,4 cm ultraplačiakranis „CU34V5CW„) įdiegtos 2 MP interneto kameros su „Windows Hello“ palaikymu, kad būtų galima lengvai prisijungti ir užtikrinti didesnį saugumą, ir kartu atitikti šiuolaikinius vaizdo skambučių ir susitikimų reikalavimus. Trijų kraštinių berėmiai „V5″ modeliai yra ploni ekranai su universalia USB-C jungtimi, siūlančia 65 W maitinimo tiekimą, kad nešiojamuosius kompiuterius ar planšetinius kompiuterius būtų galima įkrauti ir maitinti vienu kabeliu, kartu perduodant vaizdo signalą.


„AOC V5″ serija su internetine vaizdo kamera – momentinis prisijungimas, padidintas saugumas ir itin universalus pritaikymas namų biure

Šiuolaikinis dizainas
Skirtingai nuo didelių ir neįkvepiančių monitorių, „V5″ serijos monitorių dizainas suteikia lengvą ir šiuolaikišką išvaizdą darbo stalui ir namų biurui. Jie pasižymi 3 pusių berėmiu dizainu su kiek didesniu apatiniu rėmeliu, plonu stovo pagrindu (12,1 mm) ir ergonomišku, reguliuojamo aukščio stovu: „V5″ serija nepakenks prašmatniam bet kokių gyvenamųjų patalpų interjerui.

Universalus įvairiais lygmenimis
Naujieji „V5CW“ modeliai iš kitų „V5″ serijos modelių išsiskiria 2 MP internetine kamera ir „Windows Hello“ palaikymu. Žinoma, interneto kamera tapo labai svarbi šiuolaikiniame verslo ir švietimo pasaulyje: vaizdo susitikimai ir virtualios pamokos vienokia ar kitokia forma yra čia ir toliau. „V5CW“ grakščiai išsprendžia šį reikalavimą ir siūlo dar daugiau, nei galima tikėtis iš paprastos interneto kameros. Dėl „Windows Hello“ veido atpažinimo technologijos „Windows“ naudotojai gali prisijungti prie savo sesijų tiesiog žiūrėdami į interneto kamerą ir neįvesdami slaptažodžio, taip vienu metu padidindami sistemos saugumą ir patogumą. Norėdami daugiau sužinoti apie išsamų AOC asortimentą, siūlantį „viskas viename“ sprendimą su integruota vaizdo konferencijų kamera, apsilankykite čia.

Šiandien interneto kameros ne tik būtinos, bet ir lankstus darbas bei mokymasis atstumu tapo paplitę visame pasaulyje. Vis dažniau dalį savaitės dirbama nešiojamuoju kompiuteriu biure arba universitete, o kitomis dienomis – namuose. Šiuo atveju „V5″ serijoje įmontuotas 4 prievadų USB 3.2 šakotuvas ir USB-C jungtis leidžia sklandžiai įsikurti namų biurą vienu ir paprastu veiksmu: tiesiog prijungus nešiojamąjį kompiuterį vienu USB-C kabeliu. Nešiojamasis kompiuteris bus maitinamas ir įkraunamas (iki 65 W galia), ekranas gali būti išplėstas arba dubliuojamas monitoriuje, o nešiojamasis kompiuteris gali naudoti prie monitoriaus USB šakotuve prijungtais įrenginiais. Švarus, tvarkingas darbo stalas dabar lengvai pasiekiamas su „V5″ serija dėl universalios USB-C jungties.

Turtingi vaizdai nuo 24″ iki 34″
34″ ultraplačiaekranis „CU34V5CW“ siūlo didžiausią ekrano plotą dėl lenktos VA panelės, kurios 1500R išlinkis pagerina matomumą kraštuose ir padidina įspūdį žaidžiant žaidimus ir žiūrint filmus. Ryški ir detali UWQHD (3440×1440 taškų) raiška išnaudoja didžiąją dalį horizontalios erdvės, todėl galima rodyti 3-4 langus vieną šalia kito.

„CU34V5CW“ yra puikus universalus prietaisas darbui ir pramogoms. Lyginant su 16:9 modeliais, jis užtikrina geresnį daugiafunkcinį darbą, nes vienu metu rodo daugiau programų, tačiau jis išties spindi, kai kalbama apie pramogas. Dėl gilaus, sodraus 3000:1 kontrasto ir kinematografinio 21:9 kraštinių santykio žiūrėti filmus su šiuo modeliu yra vienas malonumas, o 100 Hz atnaujinimo dažnis, „AMD FreeSync“ palaikymas ir mažas atsako laikas (1 ms MPRT, 4 ms GtG) rodo, kad „CU34V5CW“ labai tinka žaidimams. „CU34V5CW“ taip pat palaiko „Picture-in-Picture“ (PiP) ir „Picture-by-Picture“ (PbP) režimus, kad vienu metu būtų rodomi du šaltiniai.

27″ dydžio „Q27V5CW“ turi IPS panelę su QHD (2560×1440) skiriamąja geba, todėl šio dydžio monitorius pasižymi idealiu pikselių tankiu. 75 Hz atnaujinimo dažnis pagerina judesių aiškumą, palyginti su įprastesniais 60 Hz modeliais, o platūs matymo kampai (178°/178°) ir spalvų tikslumas (126 % sRGB, 105 % AdobeRGB, 98 % DCI-P3) yra IPS technologijos pliusai.

Kompaktiškiems darbo stalams labiau tinka mažesnis 24″ „24V5CW„. Mažesniame 24″ monitoriuje yra visos didesnių brolių ir seserų funkcijos, jis turi ryškią IPS panelę su sodriomis ir tiksliomis spalvomis, FHD (1920×1080) skiriamąja geba ir 75 Hz atnaujinimo dažniu. Kadangi „24V5CW“ yra labiausiai įperkamas, jis yra puiki, sveikesnė nešiojamųjų kompiuterių ekranų alternatyva. Be to, tai puiki dovanos idėja draugams ir šeimai

Ergonomiški, reguliuojamo aukščio visų trijų modelių stovai siūlo pakreipimo ir pasukimo, o su 24 ir 27 colių modeliais ir pavertimo stačiai funkciją (90° vertikalia kryptimi), kad būtų galima pritaikyti kiekvieno poreikiams. Visų trijų modelių VESA laikiklių galimybė suteikia dar daugiau universalumo, kai naudojami keli monitoriai. Visuose trijuose modeliuose įrengtas 4 prievadų USB 3.2 šakotuvas, užtikrinantis didelę spartą prijungtiems įrenginiams, pavyzdžiui, USB atmintinėms, arba kaip papildomi USB prievadai kitiems periferiniams įrenginiams, pavyzdžiui, klaviatūrai ir pelei, prijungti. Visuose trijuose modeliuose įrengti 2x 5 W garsiakalbiai užtikrina, kad juos iškart galima naudoti kaip vaizdo konferencijų stotis.

Sužinokite daugiau apie naujųjų „V5″ modelių funkcijas šiame vaizdo įraše čia.

AOC 24V5CW„, „Q27V5CW“ ir „CU34V5CW“ bus galima įsigyti nuo 2022 m. rugpjūčio mėn. už žemiau nurodytas kainas:

„24V5CW“: € 319
„Q27V5CW“: € 429
„CU34V5CW“: € 609

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.