„iCloud Communications“ atsiėmė ieškinį prieš „Apple“

VoIP paslaugų tiekėjo „iCloud Communications“ vardas išpopuliarėjo tik prieš porą mėnesių. Bendrovė patraukė visuomenės dėmesį pradėjusi bylinėtis su niekuo kitu, kaip ta pačia „Apple“ kompanija.

Bendrovė pateikė ieškinį „Apple“ dėl to, kad šioji pažeidžia teises į bendrovės pavadinime figūruojantį žodį „iCloud“, kuriuo buvo pavadinta „Apple“ sukurta duomenų saugojimo paslauga. Matyt, „Apple“ atsikirto ir „iCloud Communications“ persivadino „PhoenixSoft/Clear Digital Communications“ vardu, teigia „ArsTechnica“ bei „Engadget“. Kompanija pavadinimą pakeitė prieš mėnesį ir apie tai pranešė „Facebook“ žinute, kuri veikiausiai pastebėta buvo tik dabar.

Negana to, kompanija pateikė prašymą JAV apygardos teismui dėl savanoriško ieškinio atsiėmimo. Ieškinys buvo atsiimtas be galimybės jį pateikti iš naujo. Bendrovė pakeitė savo domeną, o įvedus senąjį „geticloud.com“ adresą rodomas „svetainė pasirodys jau greitai“ užrašas. Galima manyti, jog „Apple“ pirmoji užėmė „iCloud“ prekinį ženklą ir tai turėjo įtakos ieškinio atsiėmimui, o gal tiesiog davė svarų atsaką lengvai išpopuliarėti bei pasipelnyti bandžiusiai bendrovei.

3 Komentarai

  1. Esthreel parašė:

    The got bought like a bitch.

  2. simple parašė:

    \"The got\" 😀

  3. Esthreel parašė:

    My bad 😀 missed an Y :S

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.