„Imgur“ ištrins nenaudojamas ir paskyroms nepriklausančias nuotraukas iš savo sistemos

„Imgur“ pavasarinį tvarkymąsi perkelia į dar aukštesnį lygį. Nuo gegužės 15 d. „Imgur“ pradės šalinti tai, ką vadina senu, nenaudojamu ir neaktyviu turiniu, nesusijusiu su naudotojo paskyra. Be to, iš paslaugos taip pat bus pašalinta medžiaga, klasifikuojama kaip „nuogybės, pornografija ir seksualiai atviras turinys“. „Imgur“ pažymi, kad naudotojai, norintys išsaugoti nuotraukas, kurios nebeatitinka naujųjų sąlygų, turės jas atsisiųsti prieš pradedant valymą. „Imgur“ naudos automatinio aptikimo ir žmogaus atliekamo peržiūrėjimo derinį, kad nustatytų ir pašalintų įžeidžiantį turinį, tačiau teigė, kad meniniai aktai vis dar bus leidžiami.

„Imgur“ pranešimas iš tikrųjų yra dvejopas. Be abejo, uždraudus suaugusiesiems skirtą turinį, kai kurie žmonės bus įskaudinti, ypač „Reddit“ NSFW bendruomenių nariai, kurie remiasi šia paslauga, kad joje būtų talpinama medžiaga, kuria jie dalijasi. Vien dėl šio sprendimo „Imgur“ gali prarasti milijonus naudotojų, panašiai kaip prieš kelerius metus buvo su „Tumblr“.

Tikriausiai didesnį susirūpinimą kelia „Imgur“ sprendimas ištrinti senesnę medžiagą, nesusijusią su naudotojo paskyra. Daugelį metų ši paslauga leido naudotojams talpinti vaizdus nereikalaujant, kad jie būtų susieti su paskyra. Trindama senesnį turinį „Imgur“ ruošiasi savotiškam „Photobucket“ momentui.

Keletą metų „Photobucket“ teikė nemokamą paveikslėlių talpinimo paslaugą, kurią milijonai žmonių naudojo forumuose ir tinklaraščiuose. Tai buvo populiaru prieš įsigalint socialinei žiniasklaidai. Kai 2017 m. paslauga buvo pakeista į prenumeratos modelį, dingo daugybė nemokamai patalpintų vaizdų, todėl atsirado daugybė interneto pranešimų, kurie buvo daugiau ar mažiau nenaudingi, nes jie buvo be vaizdų. Tikėtina, kad tas pats pasikartos, nors ir su didesniu poveikiu socialinei žiniasklaidai, kai kitą mėnesį „Imgur“ pradės valyti seniai įkeltą turinį.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.