„Inno3D“: kasdami kripto valiutas galite netekti garantijos

Mūsų manymų tai buvo tik laiko klausimas, kol koks nors gamintojas pirmasis pareikš, kad kasdami kripto valiutas pažeidžiate garantijos sąlygas. Kaip žinome, žaidimams skirtos vaizdo plokštės nėra sukurtos veikti 100 % apkrova 24/7/365. Pagal neoficialią informaciją, intensyviai žaidžiant kasdien grafikos procesorius turėtų ištverti apie penkis metus, kol pamatytume kažkokių nesklandumų.

Kad ir kaip ten būtų, bet „Inno3D“ ant pakuočių pradėjo klijuoti lipdukus, kurie praneša, kad kasdami kripto valiutas galite netekti garantijos. Nenustebtume, kad tokiu keliu pasektų ir kiti gamintojai. Bet čia kyla natūralus klausimas – kaip patikrinti, kad vaizdo plokštė buvo įdarbinta „šachtoje“ ir dėl to sugedo? Kuriant sąmokslo teorijas galėtume pasakyti, kad gamintojams tai tiesiog atvertų duris nesilaikyti savo garantinių įsipareigojimų bet kuriam klientui.

9 Komentarai

  1. SarzzeR parašė:

    Gerai, bet įdomu kaip jie atskirs ar vaizdo plokštė buvo naudota kasimui ar ne? Aš nešneku apie tuos, kurie modifikavo savo BIOS. Nes yra pilna žaidimų, kurie VGA išnaudoja 100 proc. 🙂

  2. Maariux parašė:

    Reiktų pasidomėti ar vp neturi paskutinio aktyvumo log įrašo. Jeigu netyčia tokį turėtų, būtų paprasta atsekti, kas ką su ja darė paskutiniu metu.
    Kitas variantas kai bus perkama vp iš šachtininko ir žaidžiama ir tik tada užlinktų.. tokių bus krūva su dar galiojančiu garantiniu.

  3. newdiamond parašė:

    na gal jie galvotu tais atvejais, kai butu netipiniai gedimai (perkaitimo zymes ar panasiai kazkas)
    Bet manau cia daugiau perspejimas. Jeigu garantiniai nebus uzversti, del keliu vienetu niekas ten galvos nesuks

    • acceleration7817 parašė:

      mano nuomone, lietuviu servisam bus neidomu ar ja buvo mininta ar ne. pamatys, kad neveikia ir gali kaltinti. realiai suprate. kad gpu buvo sugadinta heavy taskingo metu gali net nesismulkinti aiskintis kas kaip ir kodel. brangios prekes graziuoju nekeis. zinoma priklausomai is kur pirkai nes tai irgi nulemia kaip servisas aptarnaus garantini. buna graziuoju praleidzia, bet kaip esi anksciau minejes tiek prekybininkai tiek servisai stengiasi iteigti, jog tai pirkejo kalte.
      as turejes konfliktu su tokio tipo „administratoriais“ ir servisais, ir nesismulkinant pasakysiu jog netikiu ju graziu akiu pudrinimu.

  4. xenixas parašė:

    man tai patinka kai mineriai pardavineja plokstes, vos ne na*ui gali pasiusti 😀 perkepintos buna, mineriai turetu aks savaite keisti termo pastas 😀

  5. EscO parašė:

    Kazin ar didziuju korporaciju serveriuose apkrova nukrenta maziau 100%

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.