„Intel“ kviečia žaidėjus į grafikos „Odisėją“

„Intel“ planai yra paprasti ir aiškūs – jie nori būti trečiu žaidėju grafikos srityje. Jų planuose ne tik grafikos produktai darbo stotims ar super kompiuteriams, bet ir žaidėjams skirtos vaizdo plokštės. Dabar žinome, kad „Intel“ vaizdo plokštės turės Xe prierašą, tikriausiai, taip vadinsis jų architektūra, bet kaip ten bus iš tiesų pažiūrėsime ateityje. Pirmosios „Intel“ vaizdo plokštės turi pasirodyti 2020 metais, tačiau tikslesnės datos kol kas nėra.

„Intel“ norėdami sukelti kuo didesnį susidomėjimą savo grafika žada surengti grafikos „Odisėją“ (The Odyssey). Tai bus grupė renginių visame pasaulyje, kuriuose grafikos entuziastai galės išsakyti savo mintis ir būti išgirsti. Nesvarbu, ar tai bus žaidėjas, turinio kūrėjas ar kitos srities specialistas. Šie renginiai vyks įvairiuose miestuose, iš viso planuojama aplankyti 17 vietų.

The Odyssey is built around a passionate community, focused on improving graphics and visual computing for everyone, from gamers to content creators. And we want voices like yours to help guide us.

We’re committed to listening to the community, and in return you will get closer to the inner workings of visual technology development than ever before.

You’ll hear the latest reports first and you’ll have access to some amazing offers and exclusive giveaways. The Odyssey is about how we’ll work together to build the visual computing solutions you really want.

You also have the opportunity to receive the Intel Gaming Access newsletter which gives gamers a VIP pass to killer deals and freebies, preferred beta access, the latest gaming news, and more.


6 Komentarai

  1. Strelok parašė:

    Nesiseka su CPU’s, tai gal pasiseks su GPU. Pačiam labai tampa įdomu, kokią GPU Intel pristatys.

  2. pasimetes parašė:

    Kainos atvžilgiu manau bus kažkas panašaus į nvidia, jei ne daugiau. 😀 Bet aišku kuo daugiau pasirinkimo tuom geriau mums. Įdomu kaip bus su dxr.

  3. Laimius parašė:

    Idomu kaip jiems su patentais seksis. Geru kainu nesitikiu, ar kazkokiu stebuklu. Bet kiek ziurejau apzvalgu – ateitis arm o galingesniems gal ir x64 bet su integruota grafika. O siaip kelsis i debesis vaizdo apdorojimai kai interneto velinimas sumazes. Tad intel vaizdo kortos butinos, o gi dar AI ir kiti lygegretus skaiciavimai

    • pasimetes parašė:

      Na nežinau, kada bus normaliai persikelti į debesis, nes ten daugiau nervų nei smagumo.
      1. Ne visada stabilus internetas būna ir ne tik kad nukrenta kokybė nuo suprastėjusio interneto, bet dar ir galiausiai išmetinėjimai pradeda. O žinant, kad kitose šalyse dar liudniau yra su internetu tai…

      • neblogai parašė:

        Žiūrėsim, kaip su tuo seksis Google. Jie netrukus su savo ‘konsole’ turėtų rimtai įeiti į žaidimų per debesis rinką, turi savo greito interneto paslaugą, bei pinigų tiek kiek tam reiks.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.