Noctua CPU aušintuvų savininkams – nemokamas LGA-1156 montavimo rinkinys

Austrijos kompanija Noctua praneša išleidžianti NM-I3 SecuFirm2 montavimo rinkinį, skirtą Intel LGA-1156 lizdui. Naujasis montavimo rinkinys turėtų tikti visiems nuo 2005-ųjų gaminamiems Noctua CPU aušintuvams. SecuFirm2 galės nemokamai įsigyti kiekvienas Noctua aušintuvo savininkas, prieš tai oficialioje Noctua svetainėje įrodęs, jog tikrai yra pirkęs Noctua prekę.

SecuFirm2 montavimo rinkinys turėtų pasižymėti puikiu patikimumu bei itin lengvu įdiegimo mechanizmu. Naujasis NM-I3 taip pat yra suderinamas su Intel LGA-1336 bei LGA-775 lizdais.

LGA-1156 lizdui skirtą montavimo rinkinį gali įsigyti kiekvienas, Noctua svetainėje pateikęs CPU aušintuvo pirkimo čekio fotografiją.

Kitas aušinimo sprendimų specialistas Xigmatek taip pat ruošiasi išleisti LGA-1156 lizdui skirtą montavimo rinkinį, tačiau už jį, priešingai nei Noctua, Xigmatek greičiausiai prašys tam tikrą sumą $.

8 Komentarai

  1. oxopo parašė:

    O, reiks pasiimti, ateity pravers.

  2. Creative64x2 parašė:

    Matos, kad rūpinas vartotojais. Jei Intel irgi rūpintųs tai nekeistų CPU aušintuvo jungties kaip AMD. Bei gal kas žinot ar buldozeriai tilps į AM3? Ar būsiu apsirikęs ėmęs AM3 kaip padariau su S939?

  3. BC00 parašė:

    Bulldozer turėtų dėtis į visiškai naują G34 socketą. Į AM3 jis netilps niekaip.

  4. Wyshniukas parašė:

    Velnias, kaip tik pardaviau vieną Noctua rinkinį.

  5. eimis50 parašė:

    Gaila, Noctua nenaudoju, o taip reiktu sio maontavimo rinkinio 😀

  6. Queelis parašė:

    Tai kad jie tiks tik Noctua aušintuvams, tai ne Noctua vartotojai need not apply.

  7. eimis50 parašė:

    O tad negerai. Reiks ieskotis tada Xigmatek\’o, bet pinigu tikrai nemokesiu 🙁

  8. Wyshniukas parašė:

    Beje, Noctua reikalavimai gauti nemokamą kit\’ą: pirkimo čekis Noctua aušintuvo ir 1156 procesoriaus arba plokštės pirkimo čekis. Taip kad taip paprastai jie to kit\’o ir neatiduos.

    Iš noctua.at – A proof of purchase (photo, scan or screenshot of the invoice) of both a Noctua CPU cooler and either a socket 1156 mainboard or socket 1156 CPU are required. The new mounting kit will also be available in stores at a low service charge.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.