Intel sausiui ruošia 17 naujų procesorių

Po to, kai duotas startas LGA-1156 lizdui ir keturių branduolių procesoriams skirtiems jam, Intel pasiruošusi išleisti ne keletą, o net apie 17 naujų procesorių vien tik sausio mėnesį, rašo portalas CNet.

Tarp naujų procesorių kompanija siūlys ir centrinius procesorius, kurie bus pagaminti naujuoju 32nm technologiniu procesu, kuris gamintojui leidžia praplėsti procesorių ypatybių rinkinį bei jų spartą, išlaikant tokį pat energijos poreikį bei išskleidžiamą šilumą.

Kompanija su naujais procesoriai taip pat turėtų visiškai užpildyti naujosios Core triados raidą. Intel Core i3 serijos procesoriai bus skirti žemesnei klasei ir bus pritaikyti „protingai spartai“, Core i5 procesoriai siūlys procesorius vidutinei klasei su „protinga sparta bei Turbo Boost technologija“ na, o Core i7 procesoriai yra skirti aukščiausiajai klasei, kuri pasiūlys „geriausią įmanomą spartą“.

Intel Core i3 procesorių šeimą sudarys dviejų branduolių procesoriai pritaikyti LGA-1156 lizdui. Tiesa, procesorius sudarys savotiški du kristalai: centrinio procesorius kristalas bus pagamintas 32nm technologijos pagrindu, o integruoto grafinio posistemio – 45nm technologijos pagalba. Intel Core i3 turintys integruotą grafiką, pasak gamintojo, palaikys Blu-Ray filmų atkodavimą ir bus suderinti su vidutinės klasės žaidimais. Pastarieji procesoriai neliks be savo platformos. Kompanija tikisi pristatyti H55 Express ir H57 Express lustus, tad artimiausiu metu galime tikėtis daugybės naujų pagrindinių plokščių.

1 Komentaras

  1. pushaz parašė:

    Va ir atsiims tuos 1.25mlrd,kuriuos suselpe amd ant kaledu

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.