„Intel Skylake-S“ K serijos procesoriaus dėžutėje neberasime standartinio aušintuvo

„Intel“ nusprendė nebekomplektuoti savo standartinio aušintuvo su „Skylake-S“ K serijos procesoriais, kurie yra skirti spartintojams. K serijos „Skylake-S“ procesorių anonsą tikriausiai išvysime rugpjūčio pradžioje „Gamescom 2015“ parodoje, bet nėra patvirtinta, kad tuo pačiu prasidės ir prekyba jais.

„Intel“ ėmėsi gan logiško žingsnio atsisakydama komplektuoti standartinį aušintuvą su K serijos „Skylake-S“ procesoriais, nes dauguma vis tiek jo nenaudodavo ir pirkdavo daug efektyvesnius aušinimo sprendimus. Visi išbandę gamyklinį „Intel“ siūlomą aušintuvą galėtų patvirtinti, kad net procesoriui veikiant nominaliais dažniais temperatūros pakyla iki nemaloniai aukšto lygio. Dėl tokios naujovės teoriškai „Intel“ galėtų kiek sumažinti ir K serijos „Skylake-S“ procesorių kainas, dėl sumažėjusių kaštų, bet ar tai įvyks, parodys tik laikas.

Ištikimiausi „Intel“ fanai galės rinktis ir kompanijos siūlomus aušintuvus, kurie turėtų išsklaidyti iki 130 W karščio. Kokios bus šių aušintuvų kainos nepranešama.

7 Komentarai

  1. TavoMama parašė:

    Nėr blogi tie stockiniai aušintuvai. Aš juos naudoju pvz. LEDams aušinti 😀 Vieną buvau ant 750 Ti uždėjęs pabandymui.

  2. Katonas parašė:

    Na čia reikia apibrėžti kas yra blogai, procesorius neperdega, tas yra gerai, bet temperatūra pasiekia 80 ir daugiau, tas tikrai nėra gerai.

  3. TavoMama parašė:

    Procesorius neperdegtų jį ir išvis be aušintuvo paleidus. Tam ir yra visos apsaugos. Belenkokį high-end haswellą apkrauk su AVX2 ir stockinis aušintuvas eina verkti į kampą, net prie stock dažnių.

  4. Katonas parašė:

    Tai taip yra apsaugos, bet pastoviai kepti nėra gerai, o dar paskui apsineša dulkėm, tai temperatūra dar labiau šoka į viršų.

  5. SarzzeR parašė:

    Man tai, net nelabai reikėtų stock’inio aušintuvo, nes turiu normalesnį, bet tas liquid aušintuvas, tai gal ir visai ne blogai atrodo.

  6. SoTOP parašė:

    Klausimas ar neuzmirs isskaiciuoti is kainos ausintuva.

  7. BC00 parašė:

    Tas tower’is atrodo panašus į CM produktą. Jei taip, tai CM sugebėjo įpiršti savo produkciją ne tik AMD:)

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.